smile Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 dupa multe telefoane intrebari si cautari...le-am gasit...rotile de enduro pt dr-z meu mi-a fost atat de dor de ele incat ma gandesc foarte serios sa raman doar cu enduro si sa vand rotile de sm cam asa arata mobra acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Arata a motocicleta, acum . Ai pus discul fata de la supermoto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Acum e adevarata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 Arata a motocicleta, acum . Ai pus discul fata de la supermoto? da...deocamdata merg asa....s-ar putea sa imi iau discuri inflorate pt sm si sa le pastrez pastea pt enduro Acum e adevarata ! asta vroiam sa auuuud ))) imi place la nebunie motoreta acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 da...deocamdata merg asa....s-ar putea sa imi iau discuri inflorate pt sm si sa le pastrez pastea pt enduro asta vroiam sa auuuud ))) imi place la nebunie motoreta acum nu te mai excita atat ca trezesti vecinii nebuno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 invidioasa mica! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 cand mergi la coclau sa ma iei si pe mine dar sa ii pui carenele de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 mergem jane...si poate ii trag si ghidonu cu handguarduri ca daca mai rup odata maneta aia de frana turbez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 sa inteleg ca nu o mai vinzi? tocmai voiam sa te apelez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 totul are un pret pe lumea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 nu chiar totul... ..frumos tzapul(motorul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Salut. Am avut si eu un DR-Z. Mobra e super, numa' ca e cam grea. daca-ti cade de cateva ori pe coclauri o sa vrei sa o dai. Vezi ca are capacele de la motor cam, subtiri si se sparg usor. Eu i-am spart capacul de la pompa de apa. Si nu te baza pe scutul de plastic care-l protejeaza. E ZEROOO. In rest motoru e super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate