The Flying Dutchman Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Da? Cu orice motocicleta ar fi patit acelasi lucru. Hai sa iti dau un indiciu: priveste-i mainile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) Nu ai mai mers tu de mult cu o motoreta de 15-25 cai, sa vezi cat de inert reactioneaza in situatie similara. Omul e un incepator plin de fite. Unul cu experienta ar fi putut sa faca fite mult mai bombastice si nu ar fi existat niciun pericol chiar daca mergea cu mainele incrucisate. A platit un pret foarte mic pentru ca s-a urcat pe o motoreta de oameni mari inainte de termen. Editat 9 ore în urmă de Tomy_k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă 1 oră în urmă, Tomy_k a spus: Pe bune, nu vezi legatura ? Hai sa iti dau un indiciu: motoreta aia nu e de 125. Chiar daca e clar ca riderul ala e cam tamp, deca era pe una de 125-250 , nu cadea de pe ea la faza aia pentru ca motorul nu reactiona imediat la stangacia lui. E un exemplu de faze care se pot intampla cand incepatori se urca pe motorete puternice. Cam incruntata lumea pe aici... Nu e încruntată, doar că nu văd ce legătură are gafa celui cu GSXR cu titlul topicului. Prostia asta o poți face cu orice motor, încearcă și vino cu clipul tău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Ale mele sunt prea plictisitoare pt ca nu am cazut niciodata din situatia respectiva, indiferent cat de mare a fost capacitatea agregatului sau configuratia motorului. Eu cred ca sunteti supra saturati de internet. Pe vremea lui Ceasca abia asteptati sa se dea Stan si Bran ca sa va mai amuzati de niste fraieri care cad pe jos si acum nici nu mai e interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Eu cred că mulți ne plimbăm, in loc să arătăm cu degetul. Topicul de fun e în alt loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate