suzuki75 Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/a-i...090502-01583992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Poate de aia nu ai vazut-o.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 ...cat ghinon!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 apoi si jurnalistii astia is niste dobitoci...bine ca fac 30+ poze da nu fac domnule o poza cu groapa respectiva...eu cel putin nu am vazut acolo groapa care sa puna probleme nici la peste 200km/h... ... in linie dreapta. cred ca e alta mancare de peste daca iei groapa in curba. eu am patit-o asa, norocul meu ca am trecut la 1 metru de stalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 apoi si jurnalistii astia is niste dobitoci...bine ca fac 30+ poze da nu fac domnule o poza cu groapa respectiva...eu cel putin nu am vazut acolo groapa care sa puna probleme nici la peste 200km/h... E o bucata neasfaltata pe intreaga latime a benzii ramasa dupa ceva lucrari. Nimic neobisnuit in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr4gosh Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 apoi si jurnalistii astia is niste dobitoci...bine ca fac 30+ poze da nu fac domnule o poza cu groapa respectiva...eu cel putin nu am vazut acolo groapa care sa puna probleme nici la peste 200km/h... este un crater chiar inainte de intersectia cu Muzicescu cum vii de la Giroc. dar nici un maimutzoi de la presa nu a pozat groapa. si groapa aia pune probleme si la 50km/h pt k intri in ea ca si o scadere a nivelului soselei si cand iesi din ea(1.5m) e colt de asfalt de 7cm. in plus k s'a indoit si janta de fata(lucru greu de realizat). alte nelamuriri??? pot oferi mai multe detalii... pt oricine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 la cum arata groapa aia, cred ca si cu enduroaica " sareai afara" acu' sa fiu nesimtit si sa intreb daca era nesemnalizata ? Bafta bikerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate