CipRo Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Avand in vedere noua lege, anticipez multe intrebari de acest gen, dar si mai multe de genul: "unde gasesc o scoala buna pentru cele 10 ore de pregatire?" ....sau "unde gasesc in legislatie despre circulatia motocicletelor din categoria A1 pentru ca eu am cautat innebunit in OUG195 si nu mi-e clar?". Desigur ca sunt bine-venite si intrebarile de genul: "Ma zboara tirul daca merg pe autostrada cu 125cc?", "Ce viteza pot sa prind cu un 125 cc?" etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 .. shi pă unde să dă oloiu jos la 125 () Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 (editat) Astea sunt întrebări pertinente. Unii încă nu știu răspunsul la următoarele: 1) Ce fac la intrarea pe autostradă? Răspunsuri posibile: a) Mă opresc. b) Intru direct pe prima bandă. c) Nu știu. 2) Ce fac atunci când văd un echipaj de poliție pe autostradă? Răspunsuri posibile: a) Frânez de la 160 de km/h la 80 km/h pe a doua/a treia bandă. b) Opresc pe banda de urgență. c) Întorc. 3) Ce fac atunci când autostrada e liberă, circul pe banda a doua și din spate se apropie alt autovehicul? Răspunsuri posibile: a) Continui să mă deplasez cu 100 km/h. b) Trec pe prima bandă și accelerez până la 160 km/h. c) Frânez. Multe dintre situațiile de mai sus chiar se întâmplă. Editat Iunie 19, 2023 de Geologu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate