ianachim Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) 1 MAI 07.00 -20.00 plecare 7.00 bucuresti 4 motoare sibiu 3 moto ramase in zona eu am continut drumul am ajuns in BALATON la fix pentru apus vorbisem cu gazda si am zis sa nu.i intarzii asa ca am optat pentru autostrada szeged - budapesta - balaton 2MAI 09.00-20.00 tura de aprox 400 de km in jurul lacului drumuri superbe oameni primitori peisaje de vis ploaie soare nori mancare excelenta case extraordinare curatenie si bun gust paduri vii stuf 3 MAI pregatisem 2 variante in functie de vreme norocul mi.a suras si abia pe dealul negru am prin ceva ploaie asa ca nu am mai luat autostrazile la picior si am venit pe drumurile judetene maghiare pana in mako balaton 07.00- bucuresti22.00 2300 km gaz 200 euro la unguri benzinamai scumpa decat la noi mancare 80 euro cazare 70 euro Editat Mai 4, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 a......... si pozele bine inteles am dat si peste o o intrunire ducati super tari baietii.......si fetele poze 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 frumoase poze si felicitari pentru excursie manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Bravo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 poze 3 respect pentru natura si om rar vazut la noi si f mult la ei 209 poza locul unui accident moto poze4 poze fin astea asa sa nu zica ..........carcotasii ........ ce dracu vezi in 2300 km alergati? pai le spun eu..................... NIMIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 locator gps pe tura de la lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 era sa uit noul model de radar pe valea oltului cum dracu functioneaza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 era sa uitnoul model de radar pe valea oltului cum dracu functioneaza asta mai este unul la fel pe valea muresului la Savarsin (intrarea dinspre Deva)...cum functioneaza..?...ca draq de bine...l-au luat cativa prieteni... aveti grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) mai este unul la fel pe valea muresului la Savarsin (intrarea dinspre Deva)...cum functioneaza..?...ca draq de bine...l-au luat cativa prieteni...aveti grija... Este cu laser. Nu este semnalizat de detectoarele de radar clasice. In plus, pentru noapte are si camera de foto in IR. http://www.pdiromania.ro/speedcams.html Editat Mai 5, 2009 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 ianachim fiecare tura a ta e o delectare, le astept cu drag si pe urmatoarele bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate