dna Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 sal !!! asta e buba mea roise de 125 ..... poze poze poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Frumusica buba..sa aveti grija unul de celalalt.Da-ne ceva mai multe detalii...cand..cum v-ati cunoscut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 mai sterge-o si tu de praf !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Pai ce sa-ti spun. E frumusica. Sa o porti sanatos si fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 si delimiteaz-o ca poate destul..e marfa rau ai grija de ea fa-i ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 s-o caaresti sanatos fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hot_wheel Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 ...frmusica sa o stapanesti sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 S-O CALARESTI SANATOS SI CU PLACRERE FARA INCIDENTE BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 imi place, super frumusica. si eu sunt tot in stadiul de 125 cmc, dar a ta parca e mai frumoasa sa ai parte de ea fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate