solo Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 vizionare placuta link trilulilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Asta da distractie de 1 Mai. Bravo baieti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan S. Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Nice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 genial. arata bine suzukiul fara codita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_maniac Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 O distractie pe cinste.Dar nu va e mile de ele asa un pic...? Fain !! pe dealuri, prin padure...cel mai mai distractiv sport prin aceste locuri cross-enduro si mountainbiking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna14 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 bravo ! hai Ardealu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ) bolonzi sunteti si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 super tare am avut si eu un KTM 525 da l`am vandut si as vrea sa`mi cumpar un cross de 125 sau ceva 250 in 4T ,,, daca stiti ceva dati`mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate