switch Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 (editat) G650x e un enduro de hobby. G450x e cam enduro-cross pur-sange. Ready to race and all that. Mai documenteaza-te putin pe tema asta, ca e o intrebare cam la mintea cocosului... Editat Octombrie 25, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 G650x e un enduro de hobby. G450x e cam enduro-cross pur-sange. Ready to race and all that. Mai documenteaza-te putin pe tema asta, ca e o intrebare cam la mintea cocosului... m-am interesat, m-am documentat<cat am gasit> si tot nu-mi iese la calcul. daca stii ceva mai mult<ce are una si nu are alta spunemi si mie> eu am ramas surprins cand am auzit ca ambele motoare sunt facute in china<la prima vedere suna urat si nu imi venea sa cred, dar pe urma am mai aflat cacei care le produc au o vechime foarte mare in moto si chiar cred ca bmw-ul nu facea compromisuri in privinta calitatii, mai ales a motorului. totusi sunt aprox. 4000E diferenta iar 650-ul nu mi se pare cu nimic mai prejos<va multumesc pt raspunsuri anticipat tuturor> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Octombrie 26, 2009 Autor Share Postat Octombrie 26, 2009 m-am interesat, m-am documentat<cat am gasit> si tot nu-mi iese la calcul. daca stii ceva mai mult<ce are una si nu are alta spunemi si mie> eu am ramas surprins cand am auzit ca ambele motoare sunt facute in china<la prima vedere suna urat si nu imi venea sa cred, dar pe urma am mai aflat cacei care le produc au o vechime foarte mare in moto si chiar cred ca bmw-ul nu facea compromisuri in privinta calitatii, mai ales a motorului.totusi sunt aprox. 4000E diferenta iar 650-ul nu mi se pare cu nimic mai prejos<va multumesc pt raspunsuri anticipat tuturor> ba da. exista diferente majore 450 este achivalentul WR 450 F si altele asemenea. e mai usor si mult,mult mai capabil in teren plus ca este ready to race (daca imi permit katemistii) 650 e o strutzo-camila mai capabila decat f650 gs in teren dar sa nu te astepti la performantele 450-ului e mai de sosea asa... 450 nu are abs ptr ca nu ii trebe (ah...am mai facut un post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Hai sa iti explic: 450-ul este un motor de enduro-cross. Un motor brutal si spartan, gandit pentru competitii (motocross sau hard enduro) 650-ul este un motor de hobby, destinat amatorilor de enduro. Soft enduro si ceva plimbarica. Strutzo-camila, cum bine zicea titiu'. Nu se poate face comparatie ca intre un GSX-R de 600 si unul de 750. Cele doua BMWuri au alte scopuri, alt target de piata si difera enorm ca parametrii optimi de utilizare. 450ul e o motocicleta facuta sa o abuzezi si sa-i schimbi uleiul la fiecare 10-15 ore, cu revizii capitale la 50-100 ore de functionare. 650-ul e un enduro cu valeitati stradale, mententanta "normala" (pentru cineva obisnuit cu vitezane si masini), capabil sa treaca peste mici obstacole fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 (editat) va multumesc inca odata pt info si am primit si un pm cu lista de preturi actuala si am vazut ca nu e de fapt nici o diferenta de bani<ambele noi sunt undeva la 10000E><noua mii si ceva> Editat Octombrie 26, 2009 de kelu 265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate