bea2000 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Pun si eu cateva poze, ce-i drept, cam tarziu, dar abia acum am reusit sa le descarc. Calatoria placuta, sederea placuta, drumul de intoarcere cam plin de romani sosonari...ce pacat ca Romania-i populata!!!! In fine...pozele nu au o calitate extraordinara, deoarece a trebuit sa le fac cu telefonul.Din ciclul "ce poate face Bea"...poate pleca la drum, carand cu ea camera foto...fara acumulator.So...!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Ce tare! Am crezut ca n-ati mai mers... Eu am stat acasa, motorasul meu e bolnav tzacane si arunca antigel de suparare. Azi merg cu el la doctor, poate-l fac bine! Pa pam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sherbann Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Fain; eu cred ca sunt deja fan Bg pentru trasee cu moto. Balcik inca nu am punctat, dar auzisem ca merita. Acu am servit (iar) Nessebar. Ce imi place (or fi si exceptii...): soferii bulgari (mai sa se dea in sant sa treci :-)), mancarea (cand inveti ce si de unde), serviciile, drumurile (trafic scazut, asfalt decent), preturile. Cum e cazarea in Balcik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 Salutare Alex!! Sory 4 your moto!!! Da-i pastile, s-o luam la drum. Fain; eu cred ca sunt deja fan Bg pentru trasee cu moto. Balcik inca nu am punctat, dar auzisem ca merita.Acu am servit (iar) Nessebar. Ce imi place (or fi si exceptii...): soferii bulgari (mai sa se dea in sant sa treci :-)), mancarea (cand inveti ce si de unde), serviciile, drumurile (trafic scazut, asfalt decent), preturile. Cum e cazarea in Balcik? Din pacate si dpdv rutier, am ramas chiar si in urma bulgarilor.Rusinos pentru noi. Si...NU, nu era o intamplare, sau un caz izolat, bulgarii chiar mergeau cat mai pe dreapta, pentru a face loc motociclistilor.Sa mai povestesc ca romanul mergea jumatate iesit pe contrasens??? Nu cred ca e nevoie; ati observat-o si voi. Hotelul...foarte curat si linistit.Cu sauna, cu sala de fitness.Afacere de familie; oamenii foarte primitori. Sa va spun ca schimbau lenjeria dupa fiecare noapte??? Inutil! Pretul: 33 euro/cam/noapte. In Balcik, merita sa vizitezi castelul.Ca intindere, ca iesire la mare, ca gradina, e spectaculos.El, ca si castel...asa, e departe de Peles.Nu se compara. Jos palaria pt bulgari ca au reusit sa se educe/autoeduce si sa inteleaga mai bine decat noi, ce inseamna turismul si turistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 bravo fata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Foarte tare! Ai mers singura? @aparat: altii uita cortul si sacul de dormit dreq.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate