dankrp Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 bineinteles in state: 1_thrown_from_vehicle_fatal_1_.wmv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 asta e din ciclul "purtati centura de sigurantza". Oricum, nu cred ca a apucat sa mai simta ceva. Daca la rosogolire poate a mai ramas constient, la lovitu de asfalt nu cred ca a mai scapat. Pare-mi-se a picat in cap. Oricum groaznic... m-a luat tremuratu'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atas Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 tare de tot si uite asa mor oamenii nevinovati in accidente din cauza unor nebunii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 haules baules! cred ca a durut... sau poate nici nu a mai simtit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Februarie 10, 2006 Autor Share Postat Februarie 10, 2006 oricum il urmarea politia... pentru un rebel ( a se citi criminal)... a murit frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 shit.....IN CE HAL S-A FACUT DUPA CE A LOVIT PARAPETUL.......NASPA...ORICUM CRED CA A DAT COLTUL MAI MULT CA SIGUR NASPA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 hooolly shit ,cel mai nasol accident care l'am vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 OMFG cum a zburat frateee!!! L-a mai si calcat o masina... Ma intreb ce au gandit soferii de pe banda cealalta cand au vazut cum zboara ala prin aer... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Februarie 14, 2006 Autor Share Postat Februarie 14, 2006 OMFG cum a zburat frateee!!! L-a mai si calcat o masina... Ma intreb ce au gandit soferii de pe banda cealalta cand au vazut cum zboara ala prin aer... ca s-a inventat teleportatul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Nu cumva era vreo papusa ceva ca prea zbura dezarticulat rau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Pune un strugurel sau o boamba coapta bine intr-un borcan si niste piuite poate (e plin de chestii "dure" interiorul masinii), agita bine borcanul si vezi ce iese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Februarie 17, 2006 Admin Share Postat Februarie 17, 2006 Terminati cu filme deas'tea de pe net! Aici se discuta accidentele noastre, si metode de ale preveni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate