dbeca Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Da. Dar daca imi da vreunul dintre voi si un PM cand e decisa data si locatia e si mai sigur. Eu vin oriunde. Intru rar pe form ca n-am timp. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Deci, vine careva la intrunirea de la Predeal. Pana acum doar Ripperul si-a anuntat intentia. Eu vreau sa plec de vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 As vrea sa vin si eu, dar cum facem cu cazarea? ,......... ar fi fost bine daca faceam si aceasta intalnire a FZ-ristilor tot in aceasta perioada si tot prin zona, impuscam doi iepuri dintr-un foc. + cred ca o sa se bage si nenea Florin :) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 + cred ca o sa se bage si nenea Florin :) . gata, de sambata 11 iulie sunt liber pentru intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) week asta la paltinis.cine se baga? eu sunt ON, deja.e si raliul sibiului Editat Iulie 14, 2009 de Sudsemnatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Pana la urma a ramas Paltinis, in prima jumatate a lu` septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate