Sari la conținut

dbeca

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Yamaha FZ6 S2 Fazer ABS
  • Numar Moto
    B 05 YDZ
  • Club
    Nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha YZF-R125

dbeca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va salut, Am un Fazer FZ6 S2 din 2007 care da in nas rau de tot (la turatii mai mici) sau livreaza puterea neuniform (cu socuri) intre 5000 si 8000 de ture, de prin Iulie anul trecut. Pana acum am facut urmatoarele: am verificat daca e bine intins lantul, am verificat jocul la ambreiaj, am verificat daca merge lin cablul de acceleratie, am pus solutie de curatat injectoare, am curatat de 3 ori la service-urile Motodynamics (odata) si Dual Motors (de 2 ori) sistemul de alimentare, am schimbat bujiile, am curatat toti conectorii electrici pe care i-am gasit. Nu stiu ce sa mai verific. Cele 2 service-uri de asemenea. Mai ales ca nici nu au cu ce. Alt simptom este - parca - o lipsa de putere, dar mereu ma gandesc ca depinde de starea mea. Uneori ma tot gandesc ca e de la ambreiaj, dar parca nu prea e logic. L-oi fi stricat, desi motoreta are doar 7200 km. Ati mai auzit voi vreodata de vrenul care sa se planga de probleme asemanatoare? Stiti vreun service care sa stie sa diagnosticheze ca la carte o problema tehnica Yamaha? Pare sa fie o problema electrica. Poate un calculator defect, poate un senzor. Vrea vreunul dintre voi sa-si dea cu parerea? Va multumesc.
  2. ba, io servesc. despre motoare, vezi si http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/ o sa gasesti o parere cat de cat obiectiva. pa.
  3. Da. Dar daca imi da vreunul dintre voi si un PM cand e decisa data si locatia e si mai sigur. Eu vin oriunde. Intru rar pe form ca n-am timp. Numa' bine!
  4. Salut, Givi e vandut oficial in Romania de United Motors (cei care vand Aprilia si Kawasaki) in Pipera Shad e vandut oficial in Romania de Motorteam (cei care vand Suzuki) pe Bd Timisoara Poti sa-ti mai iei de la Yamaha. Noi, fara reducere, nu e mare diferenta de pret fata de Givi si Shad. Pana acum eu nu am reusit sa aflu decat cat costa (in Franta) alea de la Yamaha. La baietii din Romania, trebuie, vad, sa insisti ca sa primesti o oferta de pret. Parca ar trebui sa plateasca ei. Numa' bine!
  5. Eu recomand sa te uiti in fata masinii din fata ta, cat mai departe astfel incat sa anticipezi reactiile soferului. Iar daca nu poti sa faci asta, mergi in stanga tragand cu ochiul in oglinda dreapta ca sa nu te depaseasca vreunul la "milimetru". Aia cu franatul fara blocarea rotilor vine de la sine. Cand o sa ai fundul mai putin incordat o sa franezi mai bine. Mai bine evita - pe drum - situatiile limita.
  6. Azi mi-am cumparat o Yamaha FZ6 Fazer. Astfel ca R125-ul meu galbem si aratos e de vanzare. Are garantie si ITP valabile pana in iunie 2010, CASCO si RCA valabile pana pe 15 iunie 2009. Tare mi-ar placea sa iau pe ea 2900 Euro. Dar nu tin musai. Poate fi vazuta in Bucuresti. Iati-o!
  7. dbeca

    "Accident" Yamaha R1

    Am fost, dar le pare rau.
  8. dbeca

    "Accident" Yamaha R1

    Merci. E nemaipomenit, atunci ... Mai era si politist... Unde naiba sa-l fac vedeta?
  9. dbeca

    "Accident" Yamaha R1

    Fara nici o legatura. Stie vreunul dintre voi cum pot sa aflu daca unul care mergea pe contrasens (pe Drumul Taberei) pe care l-am evitat e vinovat legal de cazatura mea?
×
×
  • Creează nouă...