DragoStefan Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 Care este cea mai buna motocleta la 1000cmc??? kawasaki, augusta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 Yamaha YZF R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 honda cbr 1000 rr. cred ca mai bine faceai poll la intrebarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 apropo, este AGUSTA nu A_U_GUSTA. common missconception as far as i saw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrowabc Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 Tot pt.R1 pledez si eu...deabia-l astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 8, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2004 yo zic ca tot honda e cea mai buna sau kawasaki ca am inteles ca are doar 165 kg si 160 cp adik aproape 1cp la kg marpha . Si cu agusta am gresit si yo ce vrei aku mai greseste omu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 r1 are 180 cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 si tractoru lu bunicu are 1000. so ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Ai bunic cu tractor?!?! ... COOL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 am un amic al carui bunic, cind a venit colectivizarea, de oftica a ingropat tractorul. a facut o groapa mare in curte, a bagat tractoru acolo si l-a acoperit cu pamint. bineinteles ca acum nu mai e bun de nimic tractoru ala (nici nu s-a mai obosit sa-l caute), dar de atunci a ramas vorba in sat: "BAH, NU MA ENERVATI CA DEZGROP TRACTORU! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 10, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2004 ce caterinca sa mor yo!!! Daca ingroapa unchiu tracoru eu cu ce ma mai plimb prin sat....? hihihi hai ma lasati tracoru si mai ziceti si voi ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 10, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2004 era sa uit suzuki cu gsx-r 1000 care e treaba cu ea ?? asa cam care ar fi locu 1 2 3 4 si 5 ???pe podiumul de 1000cmc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gico Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 Ce prarere aveti despre Hayabusa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 Ce prarere aveti despre Hayabusa??? Prea mare. (nu parerea ... motocicleta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 Dupa parerea mea, lupta la clasa de 1000 anul asta se va da intre R1 si ZX10R. Suzuki a ramas doar cu modificari estetice, iar Honda a tras prea tare pe segmentul de 600. Despre Agusta nu se stie nimic inca, doar ca va participa in curse, si ca motorul ala de 1000 facut cu sprijinul celor de la Ferrari va avea 173 de cai la o greutate de 187 de kg si o viteza maxima de 307 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 r1 are 180 cp Si zx10r tot atatia cai are daca nu mai mult, dar sa le vedem la enduranta, acolo se vad diferente, nu pe hartie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 R1 are raportul cp/kg de 1 la 1 ..... asta ar trebui sa dea de gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 si eu am un frate in armata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 hai liba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 N-ai cum sa zici care este cel mai tare. Parerea mea este ca o sa fie batalia intre R1 si CBR1000RR. Din cite am urmarit testele AMA R1 la claa superstock [adica foarte putzin modificata comparat cu varianta de strada] il face varza pe ZX10R. De fapt la Daytona Superstock R1 o fost la fel de rapid ca si GSX-R1000 SUPERBIKE !!! [ma refer la lap times nu la viteza maxima sau la acceleratzie] Totzi pilotzi Honda sunt foarte impresionatzi de noul CBR1000. Uite ce zice Ben Bostrom despre el "Iâm more enthused now than Iâve ever been. Every time I get on the bike, it makes me feel like a kid again. It makes me feel like I never road raced before and puts a smile back on my face.â http://www.cyclenews.com/ShowStory.asp?HeadlineID=5717 Apropo de BBoz, uite un videoclip scurt cu el de la Laguna Seca [merge pe 600RR Formula Extreme al lui Miguel Duhamel] http://www.amasuperbike.com/movie/2004/benself.mpg [sonoru la maxim ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 Vedem la Le Mans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 Vedem la Le Mans 24 hours of Le Mans este endurance racing. Performantzele motocicletelor nu sunt impinse la maxim, motocicletele sunt ajustate foarte neutral deoarece 3 pilotzi de greutate si inaltzimi diferite trebuie sa fie comfortabili pe aceelasi motor. Niciodata nu o sa vezi ca se rupe recordul la un circuit in timpul unei curse de endurantza. Acolo conteaza care motor este pregatit de echipa lui mai bine si care pilotzi sunt mai buni. Cursele de Superstock sunt cel mai bun ghid pt performantzele racerep pt ca sunt foarte putzin modificate comparat cu acelasi motor de la dealer. Superbikeurile adevarate sunt ani lumina departe de varianta lor de strada, de fapt au foarte putzin in comun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 11, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2004 ai perfecta dreptate e cam bine filmu...ma rog faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate