rider_girl_20 Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 poate ca te-a vazut doar pe tine ca erai pe primul rand si obscurai vizibilitatea celorlalti meseni din poza reiese ca motorul e cam bandajat in fatza .. poate are vreo legatura cu plecarea ei SCUZE SCUZE SCUZE....MII DE SCUZE....!!!! Nu m-am putut opri, pt ca eram foarte grabita....si eram in intarziere....ma iertati??? mda....e putin bandajat saracutzul, ca urmarea unei intalniri cu un camion care s-a oprit in mijlocul drumului si a dat cu spatele....neputand sa-l depasesc(pt ca din sens opus veneau alte masini+camioane), mi-a lovit motorul=carena fata sparta, faruri sparte(acuma-s legate si bandajate), aripa sparta....si multe altele.... si firma de asigurari nu se prea grabeste sa mi le plateasca :what: deci....ma iertati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) ...daca ai veni vreodata pe acolo ,ai stii la ce ma refer!!...dar asa,nevazindu-te pe acolo nu ma mir ca nu stii la ce ma refer!!...asta e,nu fii trist poate ai sa-ti faci si tu curaj sa vii la terasa si vei da note pt defilarea bucilor de pe centru!! Ba stiu la ce te referi Si la terasa o sa vin cand o sa am lumini la Simson Editat Aprilie 18, 2007 de Nick61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciubaka Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 ...hmm, ...o fi andreea marcu?...(the champ)...? andreea marcu are ceva mai mult de 21 de ani ........ simbata sper sa fie gata si kawasaki-u ce mi la imprastiat razvan.... ne vedem floriane.. pe doua roti de data asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 andreea marcu are ceva mai mult de 21 de ani ........ simbata sper sa fie gata si kawasaki-u ce mi la imprastiat razvan.... ne vedem floriane.. pe doua roti de data asta! ...ionut,tu esti?...prezinta-te si tu sa stie toata lumea who U are!!...si complecteaza-ti profilul!!...eu stiu cine esti dar restul nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe-playboy Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 ...daca ai veni vreodata pe acolo ,ai stii la ce ma refer!!...dar asa,nevazindu-te pe acolo nu ma mir ca nu stii la ce ma refer!!...asta e,nu fii trist poate ai sa-ti faci si tu curaj sa vii la terasa si vei da note pt defilarea bucilor de pe centru!! ..@ all!!... ...aseara andreea de periculoasa ce era nici macar nu a vrut sa stea de vorba cu noi!! ...erau 3 motoare oprite acolo si o masa plina de motoristi si dupa o privire scurta pe sub sprincene a intors capul in directia opusa si dusa a fost.... .... ...rusinicaaaa... nu asa se face!!!... ...nu cred ca poti avea vreo scuza pt gestul facut aseara!!... ....daca crezi ca te punem si pe tine sa dai note la gagici...te inseli!...asta e o chestiune strict legata de purtatorii de hondrobele,asa ca poti opri linistita!...pt ca esti motorista tie nu-ti dam note!!.. ... ticule sper sa ajung si ieu sa dau note ca nu prea am timp,ticule da ai dat ceva nota de 10 sau ticule sper sa ajung si ieu sa dau note ca nu prea am timp,ticule da ai dat ceva nota de 10 sau Floriane lasa fata ce ai cu ea sa grabit si ea ce ai cu ea sa stii ca esti rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Da-i ma-n aia mea de soferi de TIR si Camioane...nu exista o cale de a-i opri,atentiona sau ceva?hai sa facem o campanie anti-TIR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 vorbeste cu tzacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 ticule sper sa ajung si ieu sa dau note ca nu prea am timp,ticule da ai dat ceva nota de 10 sau Floriane lasa fata ce ai cu ea sa grabit si ea ce ai cu ea sa stii ca esti rau ...eu nu sunt rau!!!...viata de motociclist e grea!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 vorbeste cu tzacanel las ca il prostesc eu pe tzaca cumva sa ne punem tun pe motor...si mem dupa TIR-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 erh ... revin ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 SCUZE SCUZE SCUZE....MII DE SCUZE....!!!! Nu m-am putut opri, pt ca eram foarte grabita....si eram in intarziere....ma iertati??? mda....e putin bandajat saracutzul, ca urmarea unei intalniri cu un camion care s-a oprit in mijlocul drumului si a dat cu spatele....neputand sa-l depasesc(pt ca din sens opus veneau alte masini+camioane), mi-a lovit motorul=carena fata sparta, faruri sparte(acuma-s legate si bandajate), aripa sparta....si multe altele.... si firma de asigurari nu se prea grabeste sa mi le plateasca deci....ma iertati? tinete de capul lor, ca pana la urma or sa-ti dea banii (mie mi-au dat banii dupa 5 luni , da' mi-au dat mai multi de cat aveam nevoie ) se pare ca cu cat astepti mai mult, iei mai mult, cel putin in cazul meu Oricum succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) Ciao la toti Let me introduce me.... numele meu este Andrea, am 21 de ani, sunt din Arad, studenta motocicleta: cea din poze.... ce sa va mai zic? intrebati.... bine-ai venit printre noi. Da-i ma-n aia mea de soferi de TIR si Camioane...nu exista o cale de a-i opri,atentiona sau ceva?hai sa facem o campanie anti-TIR!!! hooooo!!!ai grija ce-ti doresti!!! las ca il prostesc eu pe tzaca cumva sa ne punem tun pe motor...si mem dupa TIR-uri sau eventual sa fiu mai blind cand trec peste motorul tau Editat Aprilie 20, 2007 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 bah tzaca...tu esti TIR-ist sau motociclist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 bah tzaca...tu esti TIR-ist sau motociclist? ... ...e de amin2!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 bah tzaca...tu esti TIR-ist sau motociclist? beide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 beide si pe deasupra un simplu participant la trafic!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 tinete de capul lor, ca pana la urma or sa-ti dea banii (mie mi-au dat banii dupa 5 luni , da' mi-au dat mai multi de cat aveam nevoie ) se pare ca cu cat astepti mai mult, iei mai mult, cel putin in cazul meu Oricum succes ms braconier de incurajare... ma tin eu de capul lor....aproape in fiecare zi trec pe la ei... da chestia e ca vinovatul ii din ungaria, asigurat la generali (acuma-i fac reclama ... ). generali din arad nu reprezinta generali din ungaria....asa ca o tr sa sun la bucuresti, dupa aia la cluj, si m-or trimis la astra....astia au facut constatarea si cica iar o sa tr sa trimita dosarul la bucuresti, de acolo la cluj de la cluj in ungaria....si undeva pe la sf verii imi dau cam 60% din suma totala.... deci ii nasoala situatia ieri am fost la szeged la generali...dar n-am rezolvat nimik. plec luni la Gim...ne sfatuim, si sa vedem ce iese.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 cum numai 60%? daca faci accident si iti face praf motoru primesti numai 60%? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 daca nu specifici de care, iti arat buxile mele GIVULE !!! tinete bine ca dam o tura de BUCI PE CENTRU CU TANGA SAU FARA ...daca ai veni vreodata pe acolo ,ai stii la ce ma refer!!...dar asa,nevazindu-te pe acolo nu ma mir ca nu stii la ce ma refer!!...asta e,nu fii trist poate ai sa-ti faci si tu curaj sa vii la terasa si vei da note pt defilarea bucilor de pe centru!! ..@ all!!... ...aseara andreea de periculoasa ce era nici macar nu a vrut sa stea de vorba cu noi!! ...erau 3 motoare oprite acolo si o masa plina de motoristi si dupa o privire scurta pe sub sprincene a intors capul in directia opusa si dusa a fost.... .... ...rusinicaaaa... nu asa se face!!!... ...nu cred ca poti avea vreo scuza pt gestul facut aseara!!... ....daca crezi ca te punem si pe tine sa dai note la gagici...te inseli!...asta e o chestiune strict legata de purtatorii de hondrobele,asa ca poti opri linistita!...pt ca esti motorista tie nu-ti dam note!!.. ... se inscrie si nevastamea la dat note.............. cum numai 60%? daca faci accident si iti face praf motoru primesti numai 60%? incearca sa nu ajungi la keremul lor cati vinzi motorul pe piese dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 upgrade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 nice bike man!!! sa o stapanesti sanatos...cu noul upgrade nu dai o tura la Cluj sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICG Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 (editat) Editat Mai 24, 2007 de ICG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 nice bike man!!! sa o stapanesti sanatos...cu noul upgrade nu dai o tura la Cluj sambata? S-ar putea sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate