calinbac Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 mai ticokle pune ti si tu o poza aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 mai ticokle pune ti si tu o poza aici ...si altii daca mai sunt!!..nu va mai prezentati prin alte topicuri,exista unul deja!...altfel se creaza haos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 []my new bike,my new love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 14, 2007 Autor Share Postat Iulie 14, 2007 []my new bike,my new love ...uhhh!... ...asta-i a cita in arad?...cine stie sa ne zica si noua ca ma doare capu!...so manevrezi cu intelepciune si niciodata oricit de suparat vei fi pe ea sa nu o certi si mai ales sa nu te rastesti la ea!!...are personalitate foarte agresiva!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 (editat) UPGRADE...de la zx7r_92 la zx9r_99 Editat Iulie 14, 2007 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 UPGRADE...de la zx7r_92 la zx9r_99 OARE AM VAZUT-O la peco pe centura?sa ai parte de drum fara gropi si asfalt curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 DA, ai vazut bine Acolo lucrez, mersi si sa ai si tu parte de drumuri BUNE :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 DA, ai vazut bine Acolo lucrez, mersi si sa ai si tu parte de drumuri BUNE ma bag luni sa alimentez putin sa o vad mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 ...uhhh!... ...asta-i a cita in arad?...cine stie sa ne zica si noua ca ma doare capu!...so manevrezi cu intelepciune si niciodata oricit de suparat vei fi pe ea sa nu o certi si mai ales sa nu te rastesti la ea!!...are personalitate foarte agresiva!! o sa te ascult si o sa am grija de ea,sper sa aibe si ea de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 (editat) UPGRADE...de la zx7r_92 la zx9r_99 super ! mult noroc ! si sa ne dam spre cluj si la anu cu ea ! Editat Iulie 14, 2007 de danialexxa hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Mersi .. si tu sa ai noroc cu ea in continuare.... sper la un sibiu sa pot merge...ultima pe anul asta...dar tot asa doar o zi. (ma tenteaza prea mult Brno) doar marti sunt la servici ( pt ticokle ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Salutare. Tocmai ce mi-am luat si eu o partaitoare si anume o Cagiva Raptor de 125, 2T, chit ca Gim zicea sa nu iau asha ceva ca nu am ce cauta la el . Asta mi-a placut mai mult ce sa-i fac... Data viitoare va fi ceva mai mare. Deocamdata nu am carnet asa ca e buna si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 mi-am upgradat si eu CBR-ul de la F3 la 929, din 96' la 02' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Frumos moto... Sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 mi-am upgradat si eu CBR-ul de la F3 la 929, din 96' la 02' frumoooos,frumooos,sa ai grija de el si sa ai asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 mi-am upgradat si eu CBR-ul de la F3 la 929, din 96' la 02' de vis colegule scoateo si tu pe centru sa tio cunoastem ! --- Mesaj completat în 05 Aug 2007 11:45 -------------salutare lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe-playboy Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 da baaa ticule da ca am ramas fara tdula tu ce zici adai D........o da curcani facal D .....o fara ochi mancamar BO.... de taran amputit siii 3 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) da baaa ticule da ca am ramas fara tdula tu ce zici adai D........o da curcani facal D .....o fara ochi mancamar BO.... de taran amputit siii 3 luni ticuleee,imi pare tare rau pt tine.. din 15 ma mut inapoi la arad cu serviciu,si o data la 2 sapt,is soferul tau.. pt restul zilelor,cere si tu oferte.. sanse sa-ti reduca suspendarea pe 30 zile nu-s?? ai primit ieri dovada de circulatie(fara valabilitate..)??? cu aia,peste 2 sapt,in 22 aug,ora 9, poti merge la Casa Sindicatelor,sa sustii examen pt reducerea perioadei de suspendare,de la 90,la 30 zile;trebuie sa ai dovada si buletinu;(e in fiecare miercuri de la 9 si joi de la 16) sunt 15 intrebari ,din care sa faci 13,iar ei iti pun pe dovada o stampila cu "ADMIS"; apoi mai faci o cerere catre Serv.Circulatie,prin care soliciti reducerea masurilor administrative de suspendare...de la 90->30 zile,in baza dovezii cu "admis" si prin "motive":ai nevoie de masina la serviciu,...; si dl.sef de la Politia rutiera,de obicei aproba aceste cereri,mai ales daca nu ai mai avut antecedente.. bafta oricum; Editat August 6, 2007 de spy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 mi-am upgradat si eu CBR-ul de la F3 la 929, din 96' la 02' : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 da baaa ticule da ca am ramas fara tdula tu ce zici adai D........o da curcani facal D .....o fara ochi mancamar BO.... de taran amputit siii 3 luni da ce-ai patit ticule de ti l-au luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe-playboy Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) am mers putin tare si au stat an spatele meu si mau filmat si tocmai eu care merg ancet Editat August 6, 2007 de pepe-playboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 am mers putin tare si au stat an spatele meu si mau filmat si tocmai eu care merg ancet Cu ce erai? Cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 nasoala treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 mi-am upgradat si eu CBR-ul de la F3 la 929, din 96' la 02' Sa nu uiti sa montezi neoanele... si fii sigur ca daca o faci...vine si Florian cu muzica sa faceti proba la tandem --- Mesaj completat în 07 Aug 2007 23:45 ------------- mi-am upgradat si eu CBR-ul de la F3 la 929, din 96' la 02' Sa nu uiti sa montezi neoanele... si fii sigur ca daca o faci...vine si Florian cu muzica sa faceti proba la tandem FELICITARI pentu motor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 .... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate