higheaven Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) nu , acum 2-3 luni tot vedeam un Ninja hmm, daca arata ca si asta, sigur nu era florian Editat Noiembrie 29, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 hmm,daca arata ca si asta, sigur nu era florian pe florian nu poti sa il confunzi cu nimeni,e unic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) Salutari tuturor,m-am hotarit intr-un final, dupa 2 ani, sa intru pe forum, fiind mai mult vizitator prin zona, si recunosc, un lenes in ale scrisului pe forumuri. Ma numesc Adrian Unc, dar prietenii m-au botezat "unciu", si asa am ramas. Din 1990 pina in 2005-2006 am calarit "capritza" de Hoinar (care urmeaza saraca sa fie radiata, inca-mi ocupa loc in garaj si dupa atitia ani), 2 ani umblati fara carnet (stupid me). Era sa ma las de 2 roti (probleme cu genunchii), dar bacilul e prea mare (bunic si tata motoristi), si viata prea scurta sa nu te bucuri de ceea ce-ti place, iar in 2007 am luat Rebelul. Am facut impreuna vreo 3500 de km in 2 sezoane, acum e la vinzare, s-ar putea sa ne despartim duminica, vine cineva sa-l vada si poate sa-l ia. De 1 saptamina a crescut un Dragstar Classic de 650, a fost "love at first sight", asa ca din sezonul viitor, daca vedeti unul rosu-maro cu nr. AR 18 UNC, eu sunt acela. Poate daca vremea permite, mai iesim si anul asta la o plimbarica putin, ca ma maninca rau de tot stiind ca sta in garaj "degeaba". Apropo, domiciliem in zona Micalaca. Cam asta e pentru moment, Drumuri line! Unciu Frumos motor! Fii binevenit printre noi! Editat Noiembrie 30, 2009 de Robert_900RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 SALUT BINE VAM GASIT,SUNT PETI ,MERG PE UN MALAGUTI MADISON 150 ,SA NE VEDEM CU BINE PE SOSELE SI LA INTRUNIRI.ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 SALUT BINE VAM GASIT,SUNT PETI ,MERG PE UN MALAGUTI MADISON 150 ,SA NE VEDEM CU BINE PE SOSELE SI LA INTRUNIRI.ASFALT USCAT bine ai venit printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 SALUT BINE VAM GASIT,SUNT PETI ,MERG PE UN MALAGUTI MADISON 150 ,SA NE VEDEM CU BINE PE SOSELE SI LA INTRUNIRI.ASFALT USCAT Bine ai venit! Am observat si pe alt topic ca ti-a ramas blocat butonu " Caps Lock " la tastatura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Bine ai venit! Am observat si pe alt topic ca ti-a ramas blocat butonu " Caps Lock " la tastatura ! Mersi nevedem pe sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Ca nou venit, Âşi la cerea expresă a Hondiței am să mă prezint Âşi eu publicului larg. Nume: Balogh Istvan Loc:Arad ,Calea Romanilor Motocicletă: Honda Deauville 650 ÂŞi binențeles poza : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 ÂŞi binențeles poza : Hmmm...... Touring! Al meu esti Bine ai venit pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 (editat) bijuterie deauvillu' Editat Decembrie 8, 2009 de stanalexro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Ca nou venit, Âşi la cerea expresă a Hondiței am să mă prezint Âşi eu publicului larg. Nume: Balogh Istvan Loc:Arad ,Calea Romanilor Motocicletă: Honda Deauville 650 ÂŞi binențeles poza : bine ai venit printre noi ,pe tine te vedeam prin confectii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 (editat) Ca nou venit, Âşi la cerea expresă a Hondiței am să mă prezint Âşi eu publicului larg.Nume: Balogh Istvan Loc:Arad ,Calea Romanilor Motocicletă: Honda Deauville 650 Bine ai venit! Frumos motor ! Il mai lasai cumva parcat pe Calea Romanilor mai prin vara? In fata blocurilor ...? mi se pare cunoscut , parca il mai vedeam cand treceam pe acolo! Editat Decembrie 8, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Ca nou venit, Âşi la cerea expresă a Hondiței am să mă prezint Âşi eu publicului larg. Nume: Balogh Istvan Loc:Arad ,Calea Romanilor Motocicletă: Honda Deauville 650 bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Ca nou venit, Âşi la cerea expresă a Hondiței am să mă prezint Âşi eu publicului larg. Nume: Balogh Istvan Loc:Arad ,Calea Romanilor Motocicletă: Honda Deauville 650 ÂŞi binențeles poza : bine ai venit,frumos motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Ca nou venit, Âşi la cerea expresă a Hondiței am să mă prezint Âşi eu publicului larg. Nume: Balogh Istvan Loc:Arad ,Calea Romanilor Motocicletă: Honda Deauville 650 ÂŞi binențeles poza : BIne ai venit printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Ca nou venit, Âşi la cerea expresă a Hondiței am să mă prezint Âşi eu publicului larg. Nume: Balogh Istvan Loc:Arad ,Calea Romanilor Motocicletă: Honda Deauville 650 ÂŞi binențeles poza : Mersiii mult... dar a meritat sa pui poza sa stii.. La anul facem Transfagarasanul,.. o sa iasa bine, n-are cum altfel,.. doara si la Balaton ne-am distrat vara asta la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Care are pe-acasa pe cd-uri sau pe computer mel de la Smokie ? ca eu am cautat pe net si am gasit doar prostii si imitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Care are pe-acasa pe cd-uri sau pe computer mel de la Smokie ? ca eu am cautat pe net si am gasit doar prostii si imitatii N-am pe cd , numa in comp format mp3... daca vrei ma contactezi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 N-am pe cd , numa in comp format mp3... daca vrei ma contactezi ! mersi si ma scuzati ca am postat pe topicul asta..dar acuma mi-am dat seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 bine ai venit printre noi ,pe tine te vedeam prin confectii ? Mai mult prin Alfa, că acolo stau socrii. Mesaj completat Bine ai venit! Frumos motor ! Il mai lasai cumva parcat pe Calea Romanilor mai prin vara? In fata blocurilor ...? mi se pare cunoscut , parca il mai vedeam cand treceam pe acolo! A fost parcat de multe ori în fața blocului aproape de podul Traian ,dar mai retras nu pe principală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Mai mult prin Alfa, că acolo stau socrii. Mesaj completat A fost parcat de multe ori în fața blocului aproape de podul Traian ,dar mai retras nu pe principală. aa acuma stiu cine esti mai este un deauville in arad si de aia m-am incurcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 A fost parcat de multe ori în fața blocului aproape de podul Traian ,dar mai retras nu pe principală. parca ai fost la la bar la Vama cand a dat Hondita de baut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 parca ai fost la la bar la Vama cand a dat Hondita de baut. Bună dimineața! Păi tu nu ți-ai dat seama până acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 parca ai fost la la bar la Vama cand a dat Hondita de baut. A fost da.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 parca ai fost la la bar la Vama cand a dat Hondita de baut. Da, am fost. Împreună cu prietena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate