bruno Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 ati vrea sa fiti in locul motorului????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 ati vrea sa fiti in locul motorului????? dar tu?ce ma,te-a parasit fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 inca nu dar m-a luat capul si nu stiu cat ma mai suporta cred ca o sa-mi i-a motoru si o sa fiu nevoit sa ma dau cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 inca nu dar m-a luat capul si nu stiu cat ma mai suporta cred ca o sa-mi i-a motoru si o sa fiu nevoit sa ma dau cu asta ....asta ce-i ...desene animate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Motocicleta vidanjorilor? A cui poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 (editat) ....ia uitate la carburator unde are gaura de admisie!!!!....o sex oral ceva!!! Editat Martie 14, 2006 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 ....ia uitate la carburator unde are gaura de admisie!!!!....o sex oral ceva!!! Ai vazut hidrantul e cand te incingi prea tare dai doua pompe si te racoresti(asai???) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 ....faina treaba!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Salut! Giv, multam de invitatie Eu mai am inca un ETZ de 250 - pe care sper sa-l vand zilele astea... De cateva zile am un Dominator de 650. A fost a lui Stefi din Micalaca- motoru ala alc cu probleme la culbutori. Sper sa gasesc niste culbutori pt el, ca tacane ca naiba. De mers mere super-ok! Trage ca magaru Sper ca maine sa rezolv cu RAR-ul. Numai bine! Gabii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 23, 2006 Autor Share Postat Martie 23, 2006 ...vezi ca te-ai descurcat sa ne gasesti!!...daca mai stii pe alti motoristi care au net indruma-i si pe ei incoace!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 ...vezi ca te-ai descurcat sa ne gasesti!!...daca mai stii pe alti motoristi care au net indruma-i si pe ei incoace!! daca nu floriane mai am eu niste poze pe care ne mai putem distra pana se gasesc si alti colegi de breasla asa o sa vina mosu anu asta ca s-a anuntat drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Salutare! Am rezolvat RAR-ul ieri, adica autentificare... Interesant, la RAR era inca un Suzuki de teren, rosu - misto motor... Da nu l-am vazut pe proprietar... Azi il desfac sa vad caree treaba cu culbutorii aia... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 Salutare! Am rezolvat RAR-ul ieri, adica autentificare... Interesant, la RAR era inca un Suzuki de teren, rosu - misto motor... Da nu l-am vazut pe proprietar... Azi il desfac sa vad caree treaba cu culbutorii aia... Numai bine! ....spor la treaba!!...ca ai nevoie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Da, dupa ce am dat anunt disperat cum ca "cmpar culbutori + Ax cu came de Dominator" - si nimeni nu mi-a dat nici un indiciu - am reusit sa gasesc o sursa pt piese noi. I-am comandat in Ungaria, la reprezentanta Honda. Cam scumpa distractia asta, adica vre-o 45 Euro/culbutor (si sunt PATRU ) plus inca 270 Euroi Axu cu Came.... Sper ca in vre-o 2 saptamani sa ma plimb cu motorul. Oricum, mi s-a spus si din Germania ca axul si culbutorii nu se gasesc decat originali, pt ca in mod normal nu sunt piese "consumabile" - si ca de-aia sunt asa de scumpe. Am primit Talonul, practic motoru e al meu cu acte in regula! Numai bine! Gabii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 Da, dupa ce am dat anunt disperat cum ca "cmpar culbutori + Ax cu came de Dominator" - si nimeni nu mi-a dat nici un indiciu - am reusit sa gasesc o sursa pt piese noi. I-am comandat in Ungaria, la reprezentanta Honda. Cam scumpa distractia asta, adica vre-o 45 Euro/culbutor (si sunt PATRU ) plus inca 270 Euroi Axu cu Came.... Sper ca in vre-o 2 saptamani sa ma plimb cu motorul. Oricum, mi s-a spus si din Germania ca axul si culbutorii nu se gasesc decat originali, pt ca in mod normal nu sunt piese "consumabile" - si ca de-aia sunt asa de scumpe. Am primit Talonul, practic motoru e al meu cu acte in regula! Numai bine! Gabii ...mai bine ca-i iei noi decit sa dai oricum bani multi pe second hand si sa se duca draq repede!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 salutare, Genu ma cheama si asta e "blonda" mea ... celelalte le-am adus langa ea ca sa nu ii fie urat singura toata iarna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 salutare, Genu ma cheama si asta e "blonda" mea ... celelalte le-am adus langa ea ca sa nu ii fie urat singura toata iarna asta ....niii mah,bogatane!!...3 motoare? ...nu tii asa un pic sa ai atita motor pe tine?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 daca "le-am adus" nu inseamna ca si sunt ale mele ... al meu (a mea) e pe leasing de unde atatea bogatzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 daca "le-am adus" nu inseamna ca si sunt ale mele ... al meu (a mea) e pe leasing de unde atatea bogatzii ...las ca te stiu eu pe tine,miliardarule....spui asa numa sa creada lumea despre tine ca esti sarac si tu ai inca 14 motoare in subsol si ti-a mai promis matusa tamara ca-ti ia inca 10 numa sa nu spui la nimeni de unde-s!!.......... ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 pensia e mica..dar s-a cam adunat ceva banet in 50 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 pensia e mica..dar s-a cam adunat ceva banet in 50 de ani ...da-ne si noua nu fii rau si te gindi numai la tine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 salutare genule, frumos motor .ce an de fabricatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 ... e minora inca, nu are numai 10 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 frumos,frumos, trebuie sa iesim undeva, nenea Giv se chinuie sa ne adune ...poate duminica,poate va fi frumos afara,poate....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 ...in duminica asta ar fi posibil sa nu pot veni cu voi pe valea muresului pt ca sunt floriile si s-ar putea sa am oarece musafiri!!!....dar daca se aduna trupa ca lumea da-i in p...a de musafiri sa stea la usa pina vin eu inapoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate