lil debul Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 SALUT. Revin cu o problema mai veche,dar pe care am neglijat-o prea mult timp.Este vorba de trecerea unui IJ 49 pe 12 volti,deci am inteles ca se monteaza o flansa pt. prinderea noului alternator. Problema e ca eu nu o am,deci ar fi bine sa o cumpar de la cineva care stie EXACT cu ce se maninca treaba asta. Cine crede ca poate sa vinda aceasta piesa sa ma contacteze ca sa stabilim detaliile tranzactiei,aici sau aici:spatarueugen@yahoo.com. Va multumesc anticipat si va doresc asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 mai omule in buc sunt destule freze! eu am o flansa de asta facut dar pe ij 56.. nu stiu daca e acelasi lucru dar daca e eu iti fac o schita si o faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 in principiu ar merge si pe ij 49 vezi ca mihaiachi a facut una recent pt ij, si kombat are ijul pe 12. daca vrei sa vezi cum merge cu alternator de minsk si fara platina poti sa il vezi pe al meu (toate sunt ij 56 dar din cate stiu eu nu difera la dinamul original) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 s-a rezolvat, ii trimit eu o flansa de indata ce imi trimite adresa lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 Vreau sa ii multumesc aici lui STRESS si daca m-am luat vreodata de el sper sa ma scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 te-ai gandit sa prinzi un alternator de masina in afara motorului si sa-i faci transmisia pe curea? eu asa am la al meu. alternatorul este prins de un prezon care tine motorul si in partea de sus am posibilitare de reglaj al curelei. am facut un platou pt platina si merge perfect te-ai gandit sa prinzi un alternator de masina in afara motorului si sa-i faci transmisia pe curea? eu asa am la al meu. alternatorul este prins de un prezon care tine motorul si in partea de sus am posibilitare de reglaj al curelei. am facut un platou pt platina si merge perfect te-ai gandit sa prinzi un alternator de masina in afara motorului si sa-i faci transmisia pe curea? eu asa am la al meu. alternatorul este prins de un prezon care tine motorul si in partea de sus am posibilitare de reglaj al curelei. am facut un platou pt platina si merge perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 /index.php?...e=post&id=56338 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 13, 2006 Autor Share Postat Februarie 13, 2006 Cea mai urita adaptare posibila la un motor mi s-a parut mereu alternatorul de masina care atirna de cadru,mai ales daca motorul se vrea original ca din fabrica. Asta nu inseamna ca nu e o idee buna,numai ca nu prea da bine din punct de vedere estetic. Scuze daca nu sint de acord cu aceasta idee,totusi am salvat desenu cu flansa,multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate