Sari la conținut

Mars al scuterelor in Constanta...


inanna
 Share

Postări Recomandate

Salut Salut.

Uite cu ce idee au venit cei de la politia rutiera Constanta!M-au contactat zilele trecute si m-au rugat sa ii ajut, in calitate de reprezentant AMR pe Cta, sa organizam un mars pe 14 mai impreuna cu cei de la revista Scooter Fun http://www.scooterfun.ro/

Ideea nu este rea , doar ca ma simt un pic legata de maini necunoscand comunitatea de scuteristi din oras.Postez aici in speranta ca voi gasi oameni interesati.

Conditiile de participare la acest mars impuse de cei de la rutiera sunt:

- Scuterele trebuie sa fie inregistrate la primarie.

- Conducatorii participanti trebuie sa aibe acel curs de legislatie.(sincera sa fiu nu stiu cum vor verifica pe toti cei prezenti dar in fine)

- Cei care participa trebuie sa aiba minimul de echipament necesar.( casca ) exact asa scria si in mailul pe care mi l-au trimis.

 

Traseul pe care l-am pus la cale este simplul si identic cu cel al marsului moto de pe 24 mai.Adica adunarea va incepe la 10 dimineata in parcarea de la Aqua Magic , se pleaca la 11 in directia : Bd Mamaia- giratoriu Oxofrd- Bd Lapusneanu- Bd Tomis- Piata Ovidiu -stationare 10 -15 minute pt informarea echipelor de presa prezente- Bd Mircea- Bd Mamaia- Aqua Magic.

 

Detalii pt cei care nu au timp sa posteze, aveti id-ul de yahoo mess la profil si ma gasiti si la 0720 944 340 .

Mentionez ca marsul va avea toate aprobarile si vor fi prezenti atat agentii de politie rutiera cat si jandarmi.

 

Il facem sau nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E de fapt pe 15, adica vineri, maine merg la politie sa pun la cale toate detaliile cu tanti inspector.Azi m-a sunat si mi-a zis ca s-a mutat data!

Da-mi te rog un telefon si spunemi unde va intalniti seara!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai cam asa se intampla.Azi a venit Ivanov de la proximitate sectia 1 sa il anunte pe director ca se organizeaza vineri frumos cu politie etc.Maine fac lista din scoala cu cine vine(cam 6 probabil) si vineri noi suntem scutiti de ore.Acum eu cu baietii din oras nu prea ma intalnesc decat in trafic.Daca dau peste ei,ii anunt.Din cate stiam se intalnesc la aqua in parcare in weekend.Nu stiu ora exacta.

 

Anyway eu o sa anunti pe cat mai multi sa facem o actiune frumoasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca ma bag ca musca in lapte, si sunt pe langa subiect ca nu sunt din constanta....dar de ce un mars al scuteristilor? De ce scuteristi nu sunt bagati in aceeasi oala cu motociclisti? Nu sunt tot doua roti....sau aici intra mentalitatea aia de om "normal" in functiune: "ce ba...tu ai scuter, la ce porti geaca de motor pe capra aia, sau le ce porti cizme, etc." Personal mi se pare ca politia vrea doar sa "contabilizeze" numarul scuteristilor in ordine, pentru ca spuneai ceva de o posibila verificare... Casca e ceva de bun-simt, dar sa te ia politia la control cand te duci la mars...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt total de acord cu Rolly.Insa majoritatea motociclistilor din Constanta,vorbesc de cei cu adevarat motociclisti,nu parcii de bani gata cu hyper motoare si fara bun simt,ma saluta in trafic chiar daca nu ma cunosc.Majoritatea care saluta au enduro,cross-uri,cruisere,street-uri sau chiar choppere.

 

Anyway sa revin la subiect,am inteles ca ne intalnim la Sala Sporturilor.Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut salut , azi am vb cu tipa de la politie, vineri la ora 10 se da startul de la Sala Sporturilor.Ma bucur sa aud ca sunteti deja mai multi si ca aveti si suport.

Ne vom vedea acolo.Maine voi reveni cu toate detaliile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ultimele detalii:

Strangerea se da la ora 10 la Sala sporturilor , se va pleca in mars in jur de 10 jumate pe directia: Sala Sporturilor- Bd. Tomis- Bd Ferdinand (Republicii) - Gara- Bd 1 Mai (Dorally)- Bd Aurel Vlaicu - Aleea Pelicanului - Liecul Auto. ora 12

La liceu Auto va avea loc un concurs poate chiar 2 .Revista Scooter Fun va da premii speciale primilor 3 cei mai bine pregatiti.In ce consta ? Well in sala de festivitati a acestui liceu vi se va prezenta un material in power point de catre doamna inspector, la sfarsit va avea loc un scurt concurs cu intrebari , cei care vor veni cel mai bine echipati si vor raspunde cel mai bine dupa vizionarea materialului vor fi premiati.Desi toti participantii la acest eveniment vor primi cate o atentie din partea revistei.So voi si eu prezenta cu motorul cu prietenul meu.Ne vedem acolo!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este si parerea mea , dar inca o data spun ca nu a depins de mine.Mi-au cerut ajutorul cand deja madam de la revista batuse in cuie programul in cererile facute catre autoritati pt aprobarea evenimentului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...