Sari la conținut

Gauri in jugul superior


Postări Recomandate

Pe scurt...

 

Am un SV650S din '99 si la drum lung imi este incomod cu semighidoane, mai ales cu pasagera. As vrea sa imi montez un ghidon 'normal' si mi se pare exagerat pretul de 300+ euro care este la Louis pentru un kit superbike. Ma gandeam sa dau 4 gauri pentru suruburi de 6mm in jugul superior, sa montez niste prinderi (cam ca la un motor naked) si sa prind ghidonul.

 

Daca stie cineva sa-mi spuna daca se poate intampla ceva rau dupa treaba asta (gen sa crape jugul in mers :eek:) sau pot sa gauresc fara probleme? Eventual alte sugestii?

 

Merci!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de ce nu cauti sa-ti iei un jug superior de la modelul sv650n nakedul, care are prinderile gata facute din fabrica? nu costa exagerat de mult...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar fi o idee...mai trebuie doar sa verific daca nu sunt date cumva prea in fata si dau in carena cu ghidonul. Cele de pe superbike kit din poza pareau date ceva mai in spate decat ma asteptam. Dar o sa incerc intai sa vad cum gasesc un jug de naked. Multam fain!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

credeam ca nu mai ai carenajul frontal si de aia vrei sa schimbi ghidonul. atunci nu vad de ce sa-l schimbi. daca zici ca nu iti place pozitia la drum lung, atunci ti-ai ales gresit motorul. nu vad de ce sa ai carenaj frontal si sa stai cat mai drept pe moto.

sper sa reusesti sa pui un ghidon care sa nu incomodeze si sa fie pe placul tau.

numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut inainte de SV o Yamaha Diversion semicarenata. Pe aia stateam drept si nu ma batea nici vantul. Avea insa un motoru cam anemic si fara personalitate. Initial am vrut sa iau un SV naked si sa-i montez parbriz inalt, dar nu am gasit niciunul la un pret acceptabil in perioada cand am vandut Diversion-ul, asa ca am zis sa iau unul semicarenat, sperand ca nu e diferenta prea mare...ei bine, este! Recunosc, mai bun era un V-Strom...dar mai e si treaba cu bugetul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...