ITS Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Salut ! Am un Suzuki Dr650 din 94' modelul cu aripa fata prinsa sub far. Long story short ... am ratat un viraj, am cazut in sant, am dat cu sfecla de asfalt iar bilantul ar fi urmatorul: masca+far sparte scarita stanga rupta, rezervorul si plasticul de pe partea stanga zgariate. Daca aveti vreuna din piesele enumerate mai sus va rog sa ma contactati la tel: 0765445715. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Ii stiu eu pe baietii astia, au tot ce-ti trebuie in schimb vor doar... bani. http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 Mai astept cateva zile poate se gaseste cineva de pe la noi care sa dezmembreze un DR la niste preturi mai prietenoase. Daca nu, asta e, sparg pusculita ca deh... prostia costa . Ms. oricum pt. informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 Nu dezmembreaza, deci, nimeni un Dr. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate