ENDUROSTORE Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 poti sa vii si sa incerci echipament cross ACERBIS, la MOTOMANIA. cizme o sa aduc THOR QUADRANT - la 210 euro. intra pe www.motomania.ro si mergi la "magazin" acolo le si vezi. echipamentele au reducere 10% fata de preturile care le vezi. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Martie 7, 2006 Autor Share Postat Martie 7, 2006 @hawkeye : sal, spune-mi si mie ,te rog unde sunt baietii astia de la care ai luat tu cizmele, si daca au si altfel de echipament de enduro ! merci exista un topic de-al lui cozo despre magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Am intrat pe site-ul vostru, si intr-adevar am sa va fac o vizita, dar am si o intrebare: de ce sunt mai scumpe cizmele THOR QUADRANT decat Oxtar (am vazut ca aveti si asa ceva pe pagina)? Intr-adevar, cu reducerea aia de 10 % vin cu 1 euro mai ieftine, dar totusi... multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Am intrat pe site-ul vostru, si intr-adevar am sa va fac o vizita, dar am si o intrebare: de ce sunt mai scumpe cizmele THOR QUADRANT decat Oxtar (am vazut ca aveti si asa ceva pe pagina)? Intr-adevar, cu reducerea aia de 10 % vin cu 1 euro mai ieftine, dar totusi... multam. Thor e super brand. F popular in US, mai putin in Europa. Se pare ca baietii fac cele mai tari protectii (genunchi, piept, coate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 degeaba fac ma, daca in europa/ro ajung modelele slabe. Ai dreptate frate!Modele slabe si preturi exagerate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 Thor e super brand. F popular in US, mai putin in Europa. Se pare ca baietii fac cele mai tari protectii (genunchi, piept, coate). daca te uiti pe motors tv o sa vezi ca si baietii din state merg mai mult pe alpinestars. opinia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate