Sasa25 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Salutare! Eu am cizme Axo de vreo 2 ani si sunt multumit de ele, nu mai tin minte exact cat am dat pe ele dar au fost in jur de 7.500.000 la vremea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 cine vinde sinisalo in romania ? AutoExpres Cluj - dealer KTM....0264/432031 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 sa va povestesc ce am gasit: axo la united motors intre aprox. 155 si 247 euro la motomania doar pe comanda la motomarket am vazut pringeam ceva dar nu m-atras la cozo alpinestars tech 6 aprox 10 bulioane la remus tech 8 cu 369 euro +7% (14.213.880) deocamdata cozo e castigatorul. sa vedem cu cat aduce remus tech 6-le PS.: nu va mai certati. info circula oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Vector am eu, dar nu prea sunt bune pe noroi. In rest jos palaria. Oricum Vector nu sunt cizme de enduro, sunt prea moi si au tapla turnata ca la adidasi. nu poti sa stai in picioare pe noroi, aluneca de nu te vezi. Ele sunt concepute ca cizme de freestyle. Eu ti-as recomanda FOX sau Kenny. Nu AXO care zici ca sunt din lemn. In toate intra apa daca te ploua mai mult de o ora. Tine cont si de faptul ca americanii sunt mai atenti la detalii si la comfort decat italienii. De celelalte nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Martie 4, 2006 Autor Share Postat Martie 4, 2006 s-a rezolvat. mi-am luat Alpinestars Tech 6 de la moto racing zone pret 9.950.000 sper sa merite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 @hawkeye : sal, spune-mi si mie ,te rog unde sunt baietii astia de la care ai luat tu cizmele, si daca au si altfel de echipament de enduro ! merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 poti sa vii si sa incerci echipament cross ACERBIS, la MOTOMANIA. cizme o sa aduc THOR QUADRANT - la 210 euro. intra pe www.motomania.ro si mergi la "magazin" acolo le si vezi. echipamentele au reducere 10% fata de preturile care le vezi. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Martie 7, 2006 Autor Share Postat Martie 7, 2006 @hawkeye : sal, spune-mi si mie ,te rog unde sunt baietii astia de la care ai luat tu cizmele, si daca au si altfel de echipament de enduro ! merci exista un topic de-al lui cozo despre magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Am intrat pe site-ul vostru, si intr-adevar am sa va fac o vizita, dar am si o intrebare: de ce sunt mai scumpe cizmele THOR QUADRANT decat Oxtar (am vazut ca aveti si asa ceva pe pagina)? Intr-adevar, cu reducerea aia de 10 % vin cu 1 euro mai ieftine, dar totusi... multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Am intrat pe site-ul vostru, si intr-adevar am sa va fac o vizita, dar am si o intrebare: de ce sunt mai scumpe cizmele THOR QUADRANT decat Oxtar (am vazut ca aveti si asa ceva pe pagina)? Intr-adevar, cu reducerea aia de 10 % vin cu 1 euro mai ieftine, dar totusi... multam. Thor e super brand. F popular in US, mai putin in Europa. Se pare ca baietii fac cele mai tari protectii (genunchi, piept, coate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 degeaba fac ma, daca in europa/ro ajung modelele slabe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 degeaba fac ma, daca in europa/ro ajung modelele slabe. Ai dreptate frate!Modele slabe si preturi exagerate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 la fel ca si thor, hjc este super mega mare in state, cel putin pe casti de cross, dar in europa (poate in europa nu, dar in ro sigur), gasesti numai tzucale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 Thor e super brand. F popular in US, mai putin in Europa. Se pare ca baietii fac cele mai tari protectii (genunchi, piept, coate). daca te uiti pe motors tv o sa vezi ca si baietii din state merg mai mult pe alpinestars. opinia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate