tremelo Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 acesta este motoreta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 eu si ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Asa s-a nimerit??? sau ai aranjat sa fie una rosie,una galbena si una albastra?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 impreuna cu fratele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Misto.Prima zici cai poster....sunt facute la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 @edji si eu m-am mirat când am vazut poza;sa mai zica lumea ca nu sunt patriot! @oresti e facuta in fata garajului la mine dupa ce i-am tras o spalatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 11, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2004 tot noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Ianuarie 11, 2004 Share Postat Ianuarie 11, 2004 Frumoase poze. Unde sunt facute? Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 11, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2004 poza 1-3 in belgia si 2-4 pe un circuit in franta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Ianuarie 12, 2004 Share Postat Ianuarie 12, 2004 Mai sunt si romani fericiti. Bravo tie!!! Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Ianuarie 12, 2004 Share Postat Ianuarie 12, 2004 Gagica-mii ii place de gagiul de langa tine.LOL Poate ma scapi de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 12, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2004 pai sa vorbim cu frate-miu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 12, 2004 Share Postat Ianuarie 12, 2004 Iar astia sant ciorapii mei cu ABS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Ianuarie 12, 2004 Share Postat Ianuarie 12, 2004 Moamaa,sa vezi cand i-oi spune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 12, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2004 ai grija sa n-o sperii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 Frumoasa italianca dar nici SV-ul nu-i mai prejos. Care-i mai tare la fuga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 Frumoasa italianca dar nici SV-ul nu-i mai prejos. Care-i mai tare la fuga? pai ce are sula cu prefectura? 749 e super sport Suzi SV e frumoasa dar ... e street sunt alte categorii cum vrei sa compari ca sa nu mai vb de diferenta de pretz.................. mai mult SV-ul e de 650 cc sau 1000 cc iar 749 e .... 749 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 de suzuki SV vorbeai ca alt SV comparabil nu gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 15, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2004 bravo EZ rider apropo,vad ca ai nr de inregistrare 999, esti predestinat pt ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 E.Z. Rider ce e pe hartie e pe hartie si cand le ai pe amandoua si le testezi la drum nu mai atat de concludent ce scrie la carte. Si oricum diferenta dintre clase tind sa cred ca o exagerezi, avem de-a face cu un scuter si cu o supersportiva cumva, sau cu o sportiva si o supersportiva? De vazut am vazut si eu cam am ochi sa vad pe net cartile de vizita a ambelor: 103 CP ai ducatiului contra 71 CP ai suzukiului, dar pe mine ma interesa opinia cuiva care le-a condus pe amandoua nu pe cineva care sa o faca pe desteptul. M-am interesat de comparatia asta pentru ca imi place foarte mult Suzuki Sv 650 si in primavara vreau sa-mi iau unul ca primul meu motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 @Fester daca vrei sa-ti cumperi un sv-u e foarte bine.este un motor cu caracter,destul de usor de manevrat,stie sa ierte unele greseli de pilotaj.sv-ul are un motor foarte fiabil,tin sa te anunt ca fratele meu a plecat din anglia calare pe el si s-a oprit tocmai la tulcea,dormind numai câteva ore.la intoarcere la fel .asta fara nici cea mai mica problema. ps.daca te intereseaza motorul sa-mi zici ca paul vrea sa-l vânda.in perioada asta se uita dupa altceva gen tl1000r,aprilia mod 2004,mv agusta sau ....tt quatro 224cp .el stie mai bine daca ai intrebari nu ezita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 Tremelo,de Suzuki RF 400 R stii cumva ceva...spre asta ma indrept eu cu pasi repezi si nu prea stiu ce faima are motoru asta printre alte motociclete(daca are) pt. ca va fi primul meu moto si sper sa nu fac vreo greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 Sunt vreo 2500-3000 de Km din Anglia pana la Tulcea dar nu cred ca a avut probleme fizice pentru ca e destul de zdravan la constitutie fratele tau . Mult noroc si sa-si gasesca motorul dorit. Daca vrea sa vanda SV-ul sunt chiar interesat de oferta lui. Oricum eu banii ii voi avea prin primavara (aprilie-mai). Daca-mi poti da mail-ul lui sa-l mai intreb unele detalii sau poate imi spui chiar tu, ceva legat de nr de Km, probleme particulare ale motorului, perioada exacta in care vrea s-o vanda, unde pot sa-l gasesc.... Hai mult noroc si sa-ti iei si tu un Ducati 999 S sa nu ramai mai prejos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Februarie 9, 2004 Autor Share Postat Februarie 9, 2004 fester,mai esti interesat de sv-ul lui frate-miu?saptamâna viitoare isi cumpara o aprilia rsv1000 factory. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Ma intereseaza dar din pacate nu am banii inca; ii urez bafta vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate