asa_s_eu Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 vreau sa-mi iau un scuter de 150 cm3 in 4 timpi are aproape...30 000 de km...sunt prea multzi?voie ce zicetzi?sper k am postat bine...dk nu...rog adminii sa-l mute unde tre!merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 cam multi..mai bine spune-i sa dea kilometraju inapoi ca sa te simti bine...eu asa o sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Avand in vedere ca e in 4 timpi, nu e mare tragedie; daca era in 2 timpi era mai urat. Dar luand in considerare si cei 150cmc, cam putini, probabil a mers mai mult in blana, deci are totusi o uzura considerabila. Raspuns final: daca nu a fost forjat, e destul de ok zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asa_s_eu Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 (editat) merci puya123123...am sa-l dau eu dp ce-l iau eu...dl 0 ,merci si tzie wabit... Alte sfaturi...sunt bine venite..... Editat Februarie 21, 2006 de asa_s_eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate