Luke_81 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 29-31 mai 2009- Eveniment: Intrunire moto- Locatie: Cluj- Organizator: Seth RC 29-31 mai 2009-Eveniment: Intrunire moto- Locatie: Cluj-Organizator: Transilvania Bikers merge cineva din bucuresti ??? Evenimentul are loc la catva km de Cluj (7km) - la Gilau....Cazare la cort + casute (parca)... mai multe informatii pe: http://www.motoflash.ro/stiri/search/q/int...i%20moto%202009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Intrunirea de la Gilau, am auzit ca e super misto si ca merita efortul de a merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 E un topic intreg despre asta aici. Dar daca tot ai deschis un topic nou, poate aici se organizeaza lumea din Bucuresti, sa vedem care cand vrea sa plece, ce grupulete se fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 ma inscriu eu sa merg , dar in echipa cu cei mai putin vitezomani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_81 Postat Mai 23, 2009 Autor Share Postat Mai 23, 2009 Eu, in principiu, voi pleca vineri dimineata (spre pranz) ... cine mai vine..??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Eu, in principiu, voi pleca vineri dimineata (spre pranz) ...cine mai vine..??? pai daca nu plec de joi atunci vin si eu cu tine vineri sa-mi lasi ceva detalii pe pm , nr de tel ceva si vorbim, sper sa se stranga mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggddy Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Buna ziua popor: Cei de la SETH RC va doresc drum bun si va asteapta cu o tuica tapana la Champingul Eldorado: La iesirea din Gilau pe dreapta, o sa vedeti o multime de motoare prin zona. Gilau este a doua localitate cum se merge spre Huedin, Oradea. Numai bine. Spo SETH RC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) Eu, in principiu, voi pleca vineri dimineata (spre pranz) ...cine mai vine..??? Vin si eu da sa stii ca sunt vitezoman.Nu exagerat dar nici 120 la ora.Opresc din ora in ora ca sa-mi dezmortesc ceafa.Daca te aranjeaza luam legatura pe joi.Si inca ceva .Sunt punctual si nu-mi trag vorba inapoi.Ca alti de pe aici.Bunu. Acu am vazut.E numai motorul din SM sau si tu vii de acolo.Stii deja ca sunt din Bucuresti. Editat Mai 24, 2009 de HondaSan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 pana la urma cei care plecati din bucuresti ce traseu ati ales,bucuresti-pitesti-valcea-sibiu-cj sau bucuresti-ploiesti-brasov...etc. ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Am fost la Cluj acum 3 saptamani. Va recomand calduros traseul prin Sighisoara - Tg. Mures. Asfaltul este excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Am fost la Cluj acum 3 saptamani. Va recomand calduros traseul prin Sighisoara - Tg. Mures. Asfaltul este excelent. merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NTVrevere-rider Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Salut! Am sa plec si eu vineri dupa ora 17.00, o sa ma opresc pe undeva pe langa valcea peste noapte si sambata in jur de pranz sper sa ajung la Gilau. Ne vedem acolo sau poate pe drum. sper sa avem vreme buna ca se anunta ploi de joi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate