Krapu' Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 salut am si io o problema cu farul de la motor...am tinuto mult la soare si mi sa deteriorat oglinda in sensul ca nu mai straluceste cum ar trebui si vede cam slab cu toate ca am bec halogen de 60.m-am gandit sa folosesc spray nichelat dar am auzit ca se deterioreaza din cauza caldurii de la halogen...ma poate ajuta si pe mine cineva???va rog !!!salutari............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 si eu am aceeasi problema asteptam sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krapu' Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 si eu am aceeasi problemaasteptam sfaturi sper sa ne ajute cineva si pe noi...salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Subscriu si eu la topicu asta. Idei sau sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 observ ca nu s`a confruntat nimeni cu aceasta problema..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Nu prea vad cum s-ar putea reconditiona o oglinda de far acasa... Daca e metalica, ar merge incercat sa fie bagata intr-o baie de crom, presupunind ca mai exista acces la o uzina care face asa ceva. Daca este din plastic, un far nou cred ca este unica solutie din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
last Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 din pacate exista 2 posibilitati si amandoua sunt costisitoare,prima ar fi sa cauti o fabrica unde se fac oglinzi si a 2 un far nou eu as opta pt a 2 costa dar merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krapu' Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 din pacate exista 2 posibilitati si amandoua sunt costisitoare,prima ar fi sa cauti o fabrica unde se fac oglinzi si a 2 un far nou eu as opta pt a 2 costa dar merita e de plastic din pacate....cineva spunea ca ar fi o idee sa lipesc folie de aluminiu peste oglinda...voi ce parere aveti?varianta unui far nou este ok dar e costisitoare pt ca nu se gaseste doar acea parte care contine oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Uite o solutie permanenta pentru aceasta problema, dar trebuie da fiti 2 care sa impartiti kitul: http://bluexenon.ro/detalii-montaj-proiectoare-bixenon Kitul costa aprox 170 eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate