Sari la conținut

d@nn

Membru
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BRASOV
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    R1100 GS
  • Numar Moto
    -

d@nn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tot respectul @Silver Arrow!
  2. Gata boss: » Post actualizat in 07 Aug 2018 18:30 Pentru cine are/isi face cont pe grup, exista filmare cu dash cam la momentul accidentului.
  3. O glezna fracturata. Gasiti info pe grupul de fb infotrafic brasov.
  4. Am vazut moto ala parcat noaptea pe undeva prin zona str rozelor. Este usor de recunoscut, nu-s multe motociclete chinezesti linkgen pe strazile noastre.
  5. Uite aici, poti cumpara doar ce ai nevoie: http://www.unitgarage.com/kit_r115_gs
  6. Greu tare! E semn, stai pe coada, mergi in coloana. Ca nu ma astept sa vina un nebun care considera ca legea nu i se aplica daca nu trece cu rotile peste linia alba, si imi strimba frumusete de tabla. Nu mai avea impresia ca le stii pe toate, ca nu exista doua legi paralele, si nu ai drepturi speciale pe moto, ci doar posibilitatea fizica de a te strecura pe linga. Asta nu inseamna ca-i legal ce faci, si o faci pe permisul/oasele tale.
  7. Pai si cit crezi ca e normal sa aiba o moto de touring care nu se mai fabrica din '99? Eu am facut cu a mea 10.000 /an fara sa ma fortez.
  8. Excelent scris, felicitari! Imi pare rau ca in africa n-ati reusit sa intrati in Angola, din pacate sistemul lor tip sovietic de acordare a vizelor pretinde si invitatie printre celelalte milioane de acte.
  9. Neah, e batrinica, e '94, dar merge de rupe, nu m-a lasat niciodata in 4 ani.
  10. Din ce am vazut eu, pare sa lucreze ok la actionarea manetei, dar o sa-l verific. Oricum, de cind s-a intimplat pocinogul nu mai e nevoie de soc, sta singura in relanti.
  11. Poate stie cineva sa-mi spuna de ce relantiul meu cu motorul cald a urcat la 2000-2500 de rotatii? N-am umblat la absolut nimic, deci inseamna ca s-a dereglat ceva, dar ce?
  12. Pai la 1100 bateria este sub rezervor, linga unitatea abs. Daca ai rezervorul plin, e o distractie sa-l dai jos ca sa ajungi la baterie )
  13. Eu am luat bateria asta de la wunderlich, bateria cu care luasem mobra imi facea viata un calvar, iar asta a parut o optiune buna atunci, iar pina acum n-am motive sa regret. Daca ceea ce scrie pe site la wunderlich este doar reclama, e bine macar ca produsul se ridica la inaltimea reclamei, e o treaba tare ingrata sa dai jos bateria la 1100.
  14. Eu am pe Gs un odyssey, are de acum 3 ani. Stat in fata blocului toata iarna, nepornita, temperaturi si de minus 25, a pornit in fiecare primavara fara probleme, cu clasica eroare de abs dar a pornit fara sa necesite reincarcare pe redresor. Daca asta se numeste baterie proasta, atunci eu ma bucur ca am dat banii pe porcaria asta.
×
×
  • Creează nouă...