CobraArt Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Am mai gasit niste poze Arata bine si cu carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 CobraArt, prima poza a ta e cu modelul SV650N (parca) ... un model extrem de rar, nici in afara nu se vede prea des. Si da, confirm: motorul asta are ceva special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Ia va rog sa terminati odata cu pozele astea cu SVuri ca ma faceti sa ma apuc sa vand de prin casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 CobraArt, prima poza a ta e cu modelul SV650N (parca) ... un model extrem de rar, nici in afara nu se vede prea des. Si da, confirm: motorul asta are ceva special Pai da ,e logic sa fie special ,doar e un SUZUKI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Februarie 25, 2006 Autor Share Postat Februarie 25, 2006 sa inteleg ca va place si voua sv ul??:)fiabilitate,consum ?? si de unde vi l ati cumparat(adus)?? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Pentru cei cu SV-uri, sau viitori posesori, am gasit un site cu multe informatii utile despre acest tip de motocicleta. http://www.svrider.com/tips/tips.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 salutare! am intrebat si in topicul celor cu sv650s, intreb si aici poate aflu mai multe. sa nu fie cu suparare... n-am SV650S. ... dar vreau sa-mi iau! estimez cam intr-o luna. apelez la cei care aveti sau ati avut, sa va dati cu parerea. cel mai probabil o sa o iau de la o persoana particulara si, neavand vreun amic foarte priceput la motoare si mecanica la indemana, va trebui sa fac singur alegerea - daca o cumpar sau nu. cam ce-ar fi de remarcat la modelul asta, atunci cand vrei sa o cumperi? care ar fi, din experienta voastra, probleme mai greu de dibuit la prima vedere? daca ar fi ceva specific pentru modelul asta... in afara de verificarea elementara - urme de cazaturi, o tura de proba (motor, frane, ambreiaj, lumini)... multumesc anticipat!!!! orice idee, oricat de nesemnificativa ar parea, ma poate ajuta sa nu iau o decizie gresita. ps: am carnetul de A de la inceputul lui iunie (B de mai multi ani). multumesc celor care au dat link-uri, vor urma la studiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 salut ! . in primavara fac 18 ani.. si ma gandeam sa`mi iau un sv650s .. ce spuneti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate