18dany Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Trebuie sa ii schimb uleiul (rs 125) in cutie iar Agip,cel recomandat de ei am aflat ca a fost scos de pe piata. Acum tot stau si ma gandesc ce ulei sa ii bag, 75w-90 dar de care? Am tot cautat pe net si nu prea am gasit nimic, ar fi motul transoil 2 stroke gearbox dar am zis sa va cer parerea. Daca stiti si vreun site de unde as putea comanda ar fi perfect. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 http://www.emoto.ro/ulei-motylgear-75w-90-...transmisie.html uitati ce am gasit. Fiind motul cred ca e bun...........e posibil sa fie special pt ambreaj umed si uscat? adica sa fie 75w-90 pt ambreaj umed si 75w-90 pt uscat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Incearca Motul 710 sau 510 full sintetic contacteaza-l pe userul LinX pentru niste preturi, eventual sugestii. LE: Preturi: Motul 2T 710 (1L./4L.) - 60 lei / 207 lei Motul 2T 510 (1L./4L.) - 40 lei / 136 lei Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 mie imi trebuie ulei pentru cutia de viteze nu pentru amestec. Multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 mie imi trebuie ulei pentru cutia de viteze nu pentru amestec. Multumesc oricum Pai ia legatura cu baiatu ala ca aduce si ulei pentru cutia de viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 mie imi trebuie ulei pentru cutia de viteze nu pentru amestec. Multumesc oricum nu poti sa te uiti in manualul motocicletei? ce-i asa greu? eu la a mea am pus 80W90 parca, dar recomandat e 10W40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 mie imi trebuie ulei pentru cutia de viteze nu pentru amestec. Multumesc oricum Eu ti`as recomanda Mobil 1 - Mobilube HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Mai 28, 2009 Autor Share Postat Mai 28, 2009 Eu ti`as recomanda Mobil 1 - Mobilube HD aha.....pe asta nu il luasem in calcul, o sa ma duc maine sa vad,daca nu gasesc motul o sa iau din asta. Mc pt sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate