DDU Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 si sa inteleg ca voi, restul, stati toti la cort? (nu ca ar avea vreo importanta) daca merg ...voi sta la cort... sunt fan campinguri Europa ...superbe conditiile. In principiu doresc sa fiu pe 06iulie seara in bucuresti ptr concertul Manowar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) daca ar fi dupa mine as dormi si sub cerul liber, dar nevasta vrea musai la hotel/pensiune ce o fi numa acoperis sa aiba Nu vreau sa te descurajez, dar cazarile in zona Garmisch pentru week-endul in care se desfasoara BMW Motorrad Days se fac cam cu un an inainte. S-ar putea totusi sa ai sanse sa gasesti cazare; fiind criza, unii BMW-isti s-ar putea sa renunta la intrunire si , implicit si la rezervari... . La Garmisch sunt sanse sa ajung si eu, daca ma intorc la timp din Mont Blanc. Doru, daca ajungi pe Furka, nu rata ghetarul aferent si GrimselPass . Editat Iunie 5, 2009 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Nu vreau sa te descurajez, dar cazarile in zona Garmisch pentru week-endul in care se desfasoara BMW Motorrad Days se fac cam cu un an inainte.S-ar putea totusi sa ai sanse sa gasesti cazare; fiind criza, unii BMW-isti s-ar putea sa renunta la intrunire si , implicit si la rezervari... . La Garmisch sunt sanse sa ajung si eu, daca ma intorc la timp din Mont Blanc. Doru, daca ajungi pe Furka, nu rata ghetarul aferent si GrimselPass . si pe ala si pe cei din MontBlanc..cred ca e cu muult mai spectaculos cel din Mont Blanc si te costa mai putin telecabina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 si sa inteleg ca voi, restul, stati toti la cort? (nu ca ar avea vreo importanta) nu stau la cort au cazari siau rezervat de anul trecut eu unul cel mai minunat ma simt in natura nici sa naud de hotel Pompi nu stam la cort, anii trecuti am stat la un hotel 4* in bad kohlgrub anul asta ca e criza stau la pensiune in oberammergau. vine multa lume, cauta cazare in localitatile pe o raza de 30-50km. toata zona e de vis. salut vad ca bantui pe aici sunama sa planificam o tura pe undeva ce zici te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Frumos traseu. Bafta! s'aveti vreme buna si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate