partizan Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Mi s-a cam uzat pinionul de spate si as vrea sa-l schimb. E problema daca schimb numai pinionul spate si nu schimb si pinionul fata (foaia) si lantul - care deocamdata nu au probleme ? Trebuie schimbate toate o data ? O sa-mi uzeze prematur noul pinion ? Daca ma ajuta cineva cu un sfat ii multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 pai ma gandesc ca daca pui o foaie mai mare pe spate lantul nu o sa fie suficient de lunga, deci ar trebui ori schimbat ori lungit cu cateva zale, daca pui un pinion mai mic ar trebui doar scurtat lantul.... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Da, se uzeaza prematur pinionul pe care abia l-ai schimbat. De aceea se recomanda schimbarea kitului, fii sigur ca nici celelalte componente nu te mai duc mult, chiar daca acum nu dau semne foarte evidente de "oboseala"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 schimba tot. se va uza mai repede pinionul pe spate decat in mod normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate