Inger`Albastru Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Tipul care are motorul asta vrea sa il vanda si am zis ca e bine sa il mentionez aici pentru ca este un motor deosebit si nu merita sa se piarda prin zecile de anunturi cu tzepe de pe la vanzari. Fabricat in 1993 acum are aprox 50.000 km , puterea este de 65 de caluti,se afla intr-o stare excelenta mereu fiind bibilit si intretinut cu piese de origine la timp. Pretul este de 5100 EUR discutabil insa omul ofera la motor si o casca de chopper , parbrizul si o pereche de coburi. O vinde pentru ca tradeaza Grupul Chopperistilor si se intoarce in Coltul Enduristilor. Informatii suplimentare puteti afla numai la telefon 0745314327 (Gabi) Motorul este in Galati si pentru cei ce vor sa il cumpere sa nu ezite cu un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 frumusel motor.....Geo,eu zic ca fac e banii.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Noi nu cumpărăm de la oameni care tradeaza Grupul Chopperistilor. In alta ordine de idei, motocicleta arata bine, dar mi se pare un pic expensive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 vi-sa urcat la cap?chiar daca are 50kkm,are totusi 1100cc si e cruiser cu cromuri de calitate.....eu zic ca merita banii,si aici nu intra in discutie preturile din germania.... ia sa va vad pe voi cand o sa le vindeti.... ia ziceti Geo/Mihai,voi la cat va evaluati fiecare motorul? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Cred ca 50000 de km e suuuuuuuuper putzin pt un motor de 13 ani! Daca ar avea 20000 shi ar fi adus din Germania ash jura ca e umblat la ceas shi nu l-ash atinge, sau cel putzin nu ash lua in considerare kilometrajul. Doi la mana, pt un motor de 1100 care are cuplul maxim la 6000 de ture, 50 de mii e un "rodaj mai lung" buahhhaaaaa... Daca faci un mic calcul, a facut numai catzi km pe an a trebuit ca sa il unga shi sa il tzina in viatza. A investit omul shi in piese custom... nu e rau Ca pretz cred ca e un pretz bun pt un motor intretzinut calumea. Avand in vedere ca e inmatriculat shi tot tacamul, daca shi motorul fuge cum arata afara, eu cred ca e super cinstit! Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 da,cuplul e pe la 3000 ture... Geo,50.000km nu e mult la un V ,mai ales mare.....nu e ca la vitezane.....eu unul nu m-as teme sa iau unul la 50kkm... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Pe al meu il evaluez(cu consumabilele schimbate si cu piesele investite) la maxim 3000 de euroi. Honda o evaluez la un 4.300, 4.400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Pe al meu il evaluez(cu consumabilele schimbate si cu piesele investite) la maxim 3000 de euroi. Honda o evaluez la un 4.300, 4.400. pai cam atat e in Germania,poate ceva mai putin dar nu cu mult si vama+taxele la motorul asta te cam ametesc in plus e un motor mare si modelul asta e reusit iar asta in particular arata ingrijit eu spun ca pretul e corect,nici ocazie nici umflat noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Alex123, tu te-ai uitat la nemti pe mobile. de . Acest site nu este relevant, sunt multi handleri care umfla preturile pentru ca apoi sa aiba de unde sa-ti ofere o reducere indestulatoare. Daca vei merge in Germania, opreste-te pe la hadleri si discuta cu ei, ai sa vezi ca preturile sunt coborate fata de cele postate pe site-uri de specialitate. Si acum ca sa nu mai facem teoria chibritului, m-as bucura ca motocicleta sa fie cumpara de cineva care iubeste cruiserul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Februarie 26, 2006 Autor Share Postat Februarie 26, 2006 Pentru mine a fost primul VT 1100 care l-am auzit insa are un sunet de iti sta inima in loc.Poti numara miscarile pistoanelor la cat de putin turat e la relanti... E un motor special care merita vazut de cineva care apreciaza cruiserele....cat despre pret eu zic ca este unul onest si discutabil cu proprietarul la locul in care vezi motorul. Sa fie bafta la cumparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 E un motor deosebit si la un pret normal ... eu am dat pe al meu (din 1996, la 25.000 km) suma de 6.000 EURO. Legat de sunet, putere, ciclistica si alte alea ... numai in momentul in care il conduci poti sa te pronunti cu adevarat. Asa ca celui care il va cumpara ii dores numai satisfactii si poate impartasim ceva impresii si concluzii la o bere pe undeva ... candva ... O zi buna baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate