Sari la conținut

Unde Se Fac Garnituri De Chiulasa ?


Postări Recomandate

Dupa cum zic si in titlu, caut un atelier care sa faca garnituri de chiulasa auto-moto 4T . Ma intreaba un prieten si nu stiu unde sa-l trimit. Singurul loc pe care il stiu e undeva in zona Polona/ Eminescu/Tunari , dar acolo mi-au facut in trecut 2 randuri proste pentru Guzzi , le-am dat cu ele in cap si mi-am luat originalul de la reprezentanta din....Nisa :yikes: .

 

Trebuie sa fie si alte ateliere in Bucuresti , pot sa faca si cei care lucreaza pt auto , e aceeasi smecherie. Sugestii? Loc unde se fac bine, respectand cotele si grosimea, si un pret orientativ, multumesc !

:yikes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum urci de la autogara filaret la intersectia cu viilor pe partea dreapta este o vulcanizare....langa vulcanizare este un atelier care face diverse cabluri....pacute ..ambreiaje si garnituri de chiuloasa......

Eu nu am facut la el si nu stiu ce sa iti zic de calitate si pret......am facut doar un cablu la o jawa acu vreu-n an si stiu ca facea si altele

 

 

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am un unchi care face tot felu de garnituri pt orice model de masina, o facut si pt motoare garnituri de chiuloasa, la vtr si la gpz-uri... problema ii ca sta in campia, cam 400 KM de buc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La fosta SIRCA pe str Gheorghieni (Panduri cu 13 Septembrie, vis-a-vis de fabrica Inox) era un baiat care facea la meserie. Ultima data se mutase intr-un atelier prin fundul curtii impreuna cu cel care rectifica chiulase.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...