obm Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 salut, poate sa puna cineva o poza sau sa imi spuna ce piesa imi lipseste din capul axului central de pe fata (de la directie)? abia am luat transalpul si sub ghidon, fix la mijloc, la mine se iteste o teava care are filet pe interior, banuiesc ca avea un capac. pot face unul la strung dar as vrea sa vad cum arata si originalul... nu ma pricep la mecanica deloc dar e evident ca acolo era ceva... in poza asta se vede dar nu prea bine o bucatica din capatul acelei tevi... multumesc, bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Nu vad prea bine din poza dar cred ca peste piulita de pe axul de directie era initial un capacel de plastic ( la Dominator e la fel si e cam aceeasi furca) . In lipsa ii indesi un dop de sticla de sampanie sa nu ploua si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 (editat) Poate te lamuresti de aici (eu nu m-am lamurit din poza) Editat Martie 1, 2006 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
obm Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 da, nu am reusit sa imi dau seama, am si eu doua randuri de schite si poze dar proaste pentru ce vreau eu (din Haynes)... peste tot pare ca teava aia asa e... o sa ii fac un dop totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 am uitat sa zic, la mine la Domi dopul e cu gaura cu tot, mai mult o masca prin care poate totusi sa ploua prin coloana de directie, ceea ce nu supara cu nimic . Daca te preocupa faptul ca vezi o piulita inestetica, pune-i dop din ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
obm Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 nu e mah de loc inestetica... daca asa e de la mama ei nu ma supara... ma gandeam ca-mi lipseste ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 (editat) salut, poate sa puna cineva o poza sau sa imi spuna ce piesa imi lipseste din capul axului central de pe fata (de la directie)? abia am luat transalpul si sub ghidon, fix la mijloc, la mine se iteste o teava care are filet pe interior, banuiesc ca avea un capac. pot face unul la strung dar as vrea sa vad cum arata si originalul... nu ma pricep la mecanica deloc dar e evident ca acolo era ceva... in poza asta se vede dar nu prea bine o bucatica din capatul acelei tevi.. Daca te uiti mai bine la a2-a schita data de john si te uiti la piesa nr 21 o sa observi ca e aceeasi piulita ca si la tine.La unele modele piulita e piulita,la altele e mai lunga un pic si acoperita la capat pt a masca filetul furcii. Pasul e universal.Poti cauta la dr 650 ca au piulita de care vrei tu si nu o sa mai vezi prin teava. Editat Martie 2, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate