ralucit_a Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 am si eu o intrebare..se poate limita electornic un buell xb9 city x, in ceea ce priveste cuplul si puterea?? stiu ca pentru viteza exista limitatoate. merci pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 in pricipiu se poate.dar omori motorul. limitarea se face de obicei din turatie.nu ai ture nu ai nimic.nu poti atinge nici cuplul maxim nici puterea maxima. evident k e una si aceeasi chestie.limitarea de viteza cu ce spui tu. esti nou in lumea moto? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) Sa ai o bestie de Buell si sa o limitezi chiar nu-i vad rostul Ca si limitarea vitezei la 299 esti nou in lumea moto? salut E "noua" si cred ca o cheama Raluca,oricum bun venit in lumea noastra daca e incepatoare !! PS:in zona Neamt un KTM ii bun la ce peisaje sunt pe acolo !! Editat Iunie 4, 2009 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 Sa ai o bestie de Buell si sa o limitezi chiar nu-i vad rostul Ca si limitarea vitezei la 299 E "noua" si cred ca o cheama Raluca,oricum bun venit in lumea noastra daca e incepatoare !! PS:in zona Neamt un KTM ii bun la ce peisaje sunt pe acolo !! da..Raluca sunt ma intereseam pt un amic care vrea sa isi ia...dar nu avea cont pe forum. ms pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) da..Raluca sunt Ma autoproclamez primul ghicitor de magie alba cu valente motocicliste care vine calare pe bestia neagra posedata de insusi zeul Suzuki. PS:nu e de ras !! PS 2 :amicu'sa se intereseze daca avem vreun service pt.ele ca fieru e fier te lasa !! Editat Iunie 4, 2009 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 dada! mai ales k e buell! hehe! cine stie ceva de moto astea americane,stie cum sunt!mai ales alea dinainte de 98 sau99 cam asa.. nu uita: DUMNEZEU E JAPONEZ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 dada! mai ales k e buell! hehe! cine stie ceva de moto astea americane,stie cum sunt!mai ales alea dinainte de 98 sau99 cam asa..nu uita: DUMNEZEU E JAPONEZ! Parca sunt prin Ro si vreo 2 deastea dar poate baietii se duc prin strainatate la revizii cu ele . O fi Japanu bun dar parca nu ti-ar surade un HD daca nu ar fi asa scumpe si sa ai si un service profesionist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate