Sari la conținut

pompa benzina vacumatica Yamaha SZR 660


Postări Recomandate

Sunt nou pe forum si in ale motociclismului. Daca cineva mai priceput imi poate spune ce pompa de benzina as putea monta in locul celei originale care e defecta. De la ce model de motocicleta se potriveste. Yamaha SZR este un monocilindru cu acelasi motor ca si XTZ 660. Sau se poate repara pompa? Mie imi curge cateodata benzina afara din motocicleta pe la un furtunas care am auzit ca ar fi de la prea plin. De asemenea robinetul de benzina nu mai e original si acesta care il am nu are mufa pt conectorul care indica nivelul scazut de benzina. De la ce model de motocicleta as putea pune unul sa mearga? Daca are cineva de vanzare aceste piese sa imi faca niste propuneri. Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cum este la SZR, acum am un XTZ (acelasi motor de 660) si are pompa de benzina vacuumatica, identica cu cea de pe XJ-ul care l-am avut inainte. A trebuit sa o schimb ca-mi picura benzina pe la o garnitura si n-am vrut sa mai astept pana gaseam una compatibila, am comandat una originala, noua, cu 400RON. Aceeasi problema am avut-o si eu cu picuratul benzinei pe furtunul de prea plin (mai ales cu motorul rece, faceam balta sub, cred ca se pierdeau 100-150ml de benzina la pornirea la rece). L-am dus la un mecanic si a descoperit cauza: o garnitura dintr-un carburator. Am schimbat-o si n-am mai avut probleme. Imi pare rau ca nu pot sa-ti dau mai multe detalii, dar nu l-am stresat cu intrebari pe mecanic :D.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probabil ca pompa ta merge foarte bine, nu din cauza ei curge benzina (logic, nu ?). Problema este de la cuiul pontou de la carburator, care probabil a prins putin mizerie si nu mai etanseaza. Se gasesc la Louis.

 

Daca totusi e nevoie de pompa noua, nu e cazul sa dai o avere pe ea. Se gasesc la Kedo.de.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai nu stiu, cineva mi-a zis ca-i pompa de vina. Dar in momentul in care motorul e oprit nu ar fi normal sa inchida pompa fluxul de benzina?

la mine curge prin pompa, daca pornesc motorul benziva curge in valuri putin mai multa.

Preaplinul ala de care zici tu are rolul ca atunci cand "culci" (cuiul nu mai inchide) iar benzina ca sa nu curga in cilindru curge afara (protectie anti... :D )

Eu cred ca ai ramas fara benzina si atunci cand ai comutat pe rezerva cuiul a ramas cumva blocat sau face figuri la maximul inferior al cursei pe care nu il atinge in conditii normale(axul plutitorului) - dupa ce curge benzina pe furtun (carburator plin) inchide robinetul si "da-i la cheie" pana porneste :moto: (ai nevoie de baterie buna) apoi deschizi robinetul rezervorului :D

Nu cumpara cui poantou cu 15 eur (kit de reperate de la Louis)pentru ca va fi inutil, probabil de aia sunt pe piata si cuie cu 50 eur.

Mai exista si xt660...

Editat de yuk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Postez si eu aici in speranta ca vede cineva.

E singurul tipic pe care l-am gasit despre szr.

Am un Szr 660 din 1998.

Sincer sa fiu imi trebuiesc urmatoarele:

- turometru (neaparat ca nu are deloc)

- parbriz

- far

- carena fata

 

Daca stie cineva pe cineva care are un var care are un unchi care are un frate care dezmembreaza sau stie de unde sa ia piese pentru SZR 660 1998 va rog mult de tot sa imi spuneti si mie.

 

Multmesc mult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...