gruparea de gherila Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Cata asemanare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Ca sa vezi cum se dau de gol unii...adicatelea, ei doi nu se cunosc, dar pleaca mandoi. Unul de la Bucuresti, si unul de la Tulcea...la 12 trecute..fix QUOTE (razbunatoru' @ Jun 20 2009, 10:07 AM) ghiocel nu stai bine in banca ta ? sa inteleg ca vii in vama ? ai ca te astept persolnal eu ajung pe la 13 man eu numa dupa ora 12 pot pleca... din diferite motive ..acu daca vrei sa mergem impreuna da si mie un tar 0744121127 - Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 apel catre toti tulceni fratilor faceti ceva cu acest PROSTESCU nu vedeti ca cedeaza psihic (cica am fost la parnaie cat poate sa minta sa exagereze pe forumul ala plin de caca) pun pariu ca va ceda psihic si va bloca contul am avut dreptate ai mari probleme cu capul ducetil la psihiatrie cei din gruparea gherila e posibil sa aibe sanse sa mai scape PROSTIMEA vs DOBITOCENIA se trateaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 apel catre toti tulceni fratilor faceti ceva cu acest PROSTESCU nu vedeti ca cedeaza psihic (cica am fost la parnaie cat poate sa minta sa exagereze pe forumul ala plin de caca) pun pariu ca va ceda psihic si va bloca contul am avut dreptate ai mari probleme cu capul ducetil la psihiatrie cei din gruparea gherila e posibil sa aibe sanse sa mai scape PROSTIMEA vs DOBITOCENIA se trateaza fraere.acum cind ai postat tu este ora 22-01,cind ai editat postul tau de pe wildmotors era 21-36 iar cand am pus eu linkul era21-05... concluzia...esti un mincinos...care sufera! vezi ca are un film fain la trv...mai casca si tu gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 cat de PROSTESCU poti sa fii postezi tot tu pe contul gruparea de genunchisti te ascunzi precum curvele in spatele masti sunt cine sunt nu mai visa ca sunt amator sau cineva din tulcea mam interesat de tine si esti un nimeni un nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 fraere,iti mai zic una si plec la culcare...sint cam obosit dupa un pescuit... imi place de tine ca te faci singur pupincurist...esti...intradevar... http://wildmotors.forumgratuit.ro/generali...t42-180.htm#802 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 pt lamuriri e bine daca ma-ti suna 0745605679....oricum rock..esti prea violent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 sau carabulea_cristian ...valabil pt razbunator...ce vrau eu sa zic e ca daca se continua asa cu injuraturi...mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 sau carabulea_cristian ...valabil pt razbunator...ce vrau eu sa zic e ca daca se continua asa cu injuraturi...mai bine ma retrag....una e sa faci caterinca si alta sa injuri si sa provoci la un mare scandal...parerea mea. si eu m-am intalnit la vama cu ghertoiu (cap de oaie..el a zis) si trebuia sa ne scuipam sau ce...?? am fi putut sa bem o bere impreuna..chiar daca o varsam pe el din greseala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 da frate carabulea ai dreptate nu e frumos unde sa ajuns te inteleg perfect dar acest starnescu a ajuns prea departe este o obseie ceia ce face este dependent ar trebui tratata boala asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) Trebuia sa ne intalnim in vama ... dar v ati dat la fund .. va era frica de un mic REBEL..... asa mi am vazut de calea mea mai carabulea..... iar cand ne am vazut .... nu ne am luat glanda...precum a incercat unu in fata la trident. Nu l cunsc pe razbunator...si nu sunt eu... si nici POIDA nu e .... (din diverse motive ). Editat Iunie 22, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 PAPAS SI AMICUL STARNECU IN ULTIMA LOR IESIRE PE 2 ROTI PAPAS IN DRUM SPRE ...ACASA .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 ... SI ROCKET... MERGAND ,, AMANDOI" IN VAMA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) SAMI BAG BOOOOLLLAAAA CA IMI FAC TUNING ..... !!!!! DEMENTIALA !!!! PAPAS BAIATULE... AI FOST BOLNAV??? .. Editat Iunie 22, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Hai ca esti simpatic, in sfarsit un om cu simtul umorului.... Si... ,da am fost bolnav ,dar, m-am tratat, fata de altii care nu se mai trateaza nici cu celule stem... Go head.... it`s funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 De ce nu redenumiti topicul in "FUN" sau "distractiv" sau cum vreti voi?cred ca ar fi cel mai sugestiv pentru ce se posteaza aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 eu unul imbratisez ideea . ca nu prea are ...locul la topicu de stil uri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 ..., ar fi misto tare... ceva in genul, BARFE, SMENURI, SUSANELE ..., ar fi misto tare... ceva in genul, BARFE, SMENURI, SUSANELE A, Si era sa uit,... sa fie cu acces limitat doar pentru cei care nu au simtul umorului si nu rezista la presiuni psihice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 stilul mincinos si fricos este rezervat de razbunatoru... apropo Cristi ma numesc zis (razbunatoru' aici la mine in Ferentari) ,tu ?... http://wildmotors.forumgratuit.ro/sa-ne-cu...8/salut-t45.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 cu ocazia asta sa-i intrebam si pe baietii din ferentari ce stiu despre pirlitul asta de razbunatoru... prietenul lor...ce tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) INTREABAL PE EL PAPAS:D Editat Iunie 24, 2009 de razbunatoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) am intrebato pe mata...si mi-a spus sa-ti raspund dincolo...asa ca intra! Editat Iunie 24, 2009 de rock46hunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 INTREABAL PE EL PAPAS:D grea mai e gramatica limbii romane...,,MAU"??? SI NU ,,M-AU" DAT AFARA PENTRU CA ,,TI-AM" GASIT FOTOGRAFIA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 stilul poetic al unei oi... Sarut poezie [ ] - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - de Iancu Dan Nicolae [dan_iancu ] 2007-08-30 | | Printesa mea cu ochii scumpi A carei zambet drag imi este, Mereu visez al tau sarut Si mangaierea ca n poveste, Ce a fost sa fie si n a fost De-atata teama se disipa Destin al vietii fara rost Si dragoste nenpartasita Sarutul tau eu no' sa-l uit, Si buzele zemoase coapte, Iubesc sa sti al tau sarut Si gura ce-mi sopteste soapte… http://www.poezie.ro/index.php/poetry/1741782/Sarut cu asta se mai ocupa membrul fondator al clubului rebels of danube...poet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Multumesc ..sper sa le placa oamenilor... nu cred ca e un lucru rau ca mai scriu poezii .... (Nu erau un secret.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate