uzunu Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Detalii putin mai tarziu cand ajung acasa sa scriu si povestea, sa pun si ceva poze Mno, din pacate mi-a crapat cardul si a luat cu el toate pozele. Ideea pe scurt e ca s-au apucat de "lucrat" la Transalpina. Au bagat buldozerul pe portiuni mari (de la Ranca pana la coborarea din Urdele, apoi pe a doua coborare) si au facut o mare varza. Pe de o parte au latit-o la doua benzi, pe de alta, n-au tasat absolut deloc, iar unele portiuni au devenit foarte dificile, mai ales cu o vaca de 250kg. S-a mai schimbat trecerea peste raul Vidra, vadul facandu-se acum mult mai in amonte. Si nu, nu mai e strop de zapada. Si, desi era ora 9 seara intr-o luni, m-am intalnit cu alti doi Beemeri pe traseu. Lucru incredibil din punctul meu de vedere. Ah, si m-am delectat cu cel mai infricosator apus de soare, cu un nor groaznic de negru care venea dinspre Urdele, cu un cer de un rosu aprins in departare si cu o foarte mare frica de animale salbatice. Si m-a plouat si grindinat atat de tare la Horezu incat masinile trageau pe dreapta (vizibilitate undeva la 50-100 metri), insa, fiind in varful dealului si, practic, cel mai inalt punct din zona intr-o furtuna cu fulgere, am pus avariile si i-am dat tare mai departe. Nu cred ca a mai durat un km pana am iesit din nor si iar era o caldura de nesuportat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) Mno, din pacate mi-a crapat cardul si a luat cu el toate pozele. Ideea pe scurt e ca s-au apucat de "lucrat" la Transalpina. Au bagat buldozerul pe portiuni mari (de la Ranca pana la coborarea din Urdele, apoi pe a doua coborare) si au facut o mare varza. Pe de o parte au latit-o la doua benzi, pe de alta, n-au tasat absolut deloc, iar unele portiuni au devenit foarte dificile, mai ales cu o vaca de 250kg. S-a mai schimbat trecerea peste raul Vidra, vadul facandu-se acum mult mai in amonte. Si nu, nu mai e strop de zapada. Si, desi era ora 9 seara intr-o luni, m-am intalnit cu alti doi Beemeri pe traseu. Lucru incredibil din punctul meu de vedere. Ah, si m-am delectat cu cel mai infricosator apus de soare, cu un nor groaznic de negru care venea dinspre Urdele, cu un cer de un rosu aprins in departare si cu o foarte mare frica de animale salbatice. Si m-a plouat si grindinat atat de tare la Horezu incat masinile trageau pe dreapta (vizibilitate undeva la 50-100 metri), insa, fiind in varful dealului si, practic, cel mai inalt punct din zona intr-o furtuna cu fulgere, am pus avariile si i-am dat tare mai departe. Nu cred ca a mai durat un km pana am iesit din nor si iar era o caldura de nesuportat data viitoare poate dai si tu un sms.. ps: neeaparat tre' sa ma inveti si pe mine odata sa crap carduri... Editat Iunie 10, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) Io SMS ti-as da, dar te tine mobra macar pana la Pitesti? Ca idee, la 15:50 plecam din spatele blocului, la 19:50 trecusem de Ranca si eram langa panoul de la intrare pe TA. Probabil as mai fi scos 30-40 de minute daca nu opream la o tigara la iesirea de pe autostrada si nu prindeam ploaia de la Horezu. Editat Iunie 10, 2009 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Mno, din pacate mi-a crapat cardul si a luat cu el toate pozele. Ideea pe scurt e ca s-au apucat de "lucrat" la Transalpina. Au bagat buldozerul pe portiuni mari (de la Ranca pana la coborarea din Urdele, apoi pe a doua coborare) si au facut o mare varza. Pe de o parte au latit-o la doua benzi, pe de alta, n-au tasat absolut deloc, iar unele portiuni au devenit foarte dificile, mai ales cu o vaca de 250kg. S-a mai schimbat trecerea peste raul Vidra, vadul facandu-se acum mult mai in amonte. Si nu, nu mai e strop de zapada. Si, desi era ora 9 seara intr-o luni, m-am intalnit cu alti doi Beemeri pe traseu. Lucru incredibil din punctul meu de vedere. Ah, si m-am delectat cu cel mai infricosator apus de soare, cu un nor groaznic de negru care venea dinspre Urdele, cu un cer de un rosu aprins in departare si cu o foarte mare frica de animale salbatice. Si m-a plouat si grindinat atat de tare la Horezu incat masinile trageau pe dreapta (vizibilitate undeva la 50-100 metri), insa, fiind in varful dealului si, practic, cel mai inalt punct din zona intr-o furtuna cu fulgere, am pus avariile si i-am dat tare mai departe. Nu cred ca a mai durat un km pana am iesit din nor si iar era o caldura de nesuportat pacat ca nu ai apucat sa pui poze, ce zici merge un TDMeu pe acolo?? nu singur ci in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Nu vad unde ar fi problema. Eu am mers cu 1100GS fara niciun fel de protectie (mi-a fost lene sa le pun la loc dupa schimbul de ulei), cu rezervorul plin si cu Tourance-uri. Era s-o dau pe jos de vreo doua ori, totusi. Cu grija si tupeu, in schimb, se poate face fara probleme. Diferenta e ca acum, cam oricat te-ai chinui, nu mai poti face TA cu vitezana pentru ca sigur ai sparge ceva. Dar pentru un enduro-touring e inca lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 ok , ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 pacat ca nu ai apucat sa pui poze, ce zici merge un TDMeu pe acolo?? nu singur ci in grup Cristi, sunt sigur ca un TDM, face fata cat de cat coclaurilor, mai ales daca e pregatit cu cauciucuri adecvate. Poate vom face pe viitor, o incursiune pe macadam si forestier. Poate ne va insotii si Luci aka uzunu. Numai bine si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate