LaurBalaur Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 (editat) Salut, vreau si eu un nr de telefon sau o persoana care are platforma moto sau ceva de genul asta pentru transportul motorului pana la RAR Voluntari sa-i fac identificarea, deoarece nu am numere, este radiata si nu pot sa ma duc calare pe ea. Erau ceva anunturi pt transport moto pe forum, insa nu le mai gasesc. Platesc, nu-i o problema! Si inca ceva, stie cineva programul de la RAR pt motociclete, sau numarul de tel al lui Dinicutu? Multumesc! Editat Martie 5, 2006 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Ozzy de pe forum are o dacie papuc.... 0744575699 Cosmin Il recomand cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Programul RAR este: luni-miercuri 8-16, joi 8:30-17:30 si vineri 8:30-12:30. Dar muschiul domnului D joia tot la ora 16 pleaca acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 vezi ca moruarugeorge...aici pe forum are transport moto cu remorca speciala si la bani buni..tet lui 0744371224 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Salut, vreau si eu un nr de telefon sau o persoana care are platforma moto sau ceva de genul asta pentru transportul motorului pana la RAR Voluntari sa-i fac identificarea, deoarece nu am numere, este radiata si nu pot sa ma duc calare pe ea. Erau ceva anunturi pt transport moto pe forum, insa nu le mai gasesc. Platesc, nu-i o problema! Si inca ceva, stie cineva programul de la RAR pt motociclete, sau numarul de tel al lui Dinicutu? Multumesc! Ar mai fi o varianta (la asta m'am bagat eu - am avut si alte motive in afara de transport) Ieri am inmatriculat'o provizoriu pt o luna, asigurare am facut tot pt o luna: 13 RON si ma duc la RAR pe ea cu nr rosii....dupa ce se topeste zapada din seara asta Pe numere rosii dai 32 Ron la Udriste si'ti dau banii inapoi pe ele daca le aduci in 30 de zile. Din cate stiu tre' sa faci programare la RAR, cauta nr pe net, daca il gasesc eu poate iti mai dau un reply Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 ...Pe numere rosii dai 32 Ron la Udriste si'ti dau banii inapoi pe ele daca le aduci in 30 de zile... Iti dau doar o parte din bani inapoi..adica vreo 190.000.Una peste alta iesi mai ieftin decat daca te-ai duce pe remorca, dar asta implica sa stai de 2 ori la cozile interminabile de la numere rosii(prima sa le iei si a doua sa-ti iei garantia inapoi). Eu cred ca o sa aleg varianta cu remorca.Intr-o saptamana sunt si eu in aceeasi situatie Cat despre RAR, trebuie sa te duci cat mai devreme, pe la ora 9, atunci se ocupa de moto.Daca vii mai tarziu de 10, 11, te pune sa revii a doua zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Ia fiti voi atenti cu numerele alea rosii. Sint valabile doar o luna si se pot prelungi doar daca are comandantul chef. La RAR am picat in diferite momente ale zile: dimineata, la prinz, pe la 15:30 si nu m-a refuzat nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Iti dau doar o parte din bani inapoi..adica vreo 190.000.Una peste alta iesi mai ieftin decat daca te-ai duce pe remorca, dar asta implica sa stai de 2 ori la cozile interminabile de la numere rosii(prima sa le iei si a doua sa-ti iei garantia inapoi). Eu cred ca o sa aleg varianta cu remorca.Intr-o saptamana sunt si eu in aceeasi situatie Cat despre RAR, trebuie sa te duci cat mai devreme, pe la ora 9, atunci se ocupa de moto.Daca vii mai tarziu de 10, 11, te pune sa revii a doua zi. In fine eu am avut si alte motive de am ales varianta asta. Ai dreptate si cu cozile (pe mine m'a ajutat cineva) si cu banii. Se gaseste transport. Cat despre RAR un sg cuvant: PUTE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate