plachibibi Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Salutare! Sunt decis ca sambata sa fac o excursie la mare in statiunea Venus cu plecare in jurul orei 9.30 pe A2, punct intalnire benzinaria petrom de la inceputul autostrazii. Oricine doreste sa vina este binevenit! Astept opinii,sugestii,confirmari. O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Salutare!Sunt decis ca sambata sa fac o excursie la mare in statiunea Venus cu plecare in jurul orei 9.30 pe A2, punct intalnire benzinaria petrom de la inceputul autostrazii. Oricine doreste sa vina este binevenit! Astept opinii,sugestii,confirmari. O zi buna! intoarcerea pe cand?sambata sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 eu plec de vineri dupa-amiza, se mai baga cineva, de preferat cu chopper sau alt utilaj agricol; vit. max. 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 daca se pleaca sambata cu intoarcere tot sambata vin si eu. as merge la 2 mai sau la mamaia la o saramura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 intoarcerea pe cand?sambata sau duminica? Salut! Trebuie sa ma intorc sambata. daca se pleaca sambata cu intoarcere tot sambata vin si eu. as merge la 2 mai sau la mamaia la o saramura. E-n regula asa, mai ales daca stii unde se serveste o saramura klumea! Eu in Venus am treaba 1/2 de ora, dupa timp liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 daca se pleaca sambata cu intoarcere tot sambata vin si eu. as merge la 2 mai sau la mamaia la o saramura. hai ma baieti luati si un om >>in varsta<<< ca ii e tarsa sa mearga singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 Nu mai este nimeni interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lennon Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 ora de plecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 in caz ca e maine vijelia cat vaca, as pleca si eu sambata dimineata; deci unde si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 Sal! Ca si ora de plecare ma gandeam undeva in intervalul 9.30-10.00, punct de plecare benzinaria petrom de la inceputul autostrazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 as merge si eu daca nu ploua...cu ce viteza mergeti pe autostrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Iunie 12, 2009 Autor Share Postat Iunie 12, 2009 as merge si eu daca nu ploua...cu ce viteza mergeti pe autostrada? `Neata! Eu de obicei merg constant cu 140km/h. Daca vom fi mai multi mergem cu o viteza care sa ne tina ``la un loc``. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Iunie 12, 2009 Autor Share Postat Iunie 12, 2009 Eu mergNicon _Curtea de Ag 0722552725-0754696725 Sal! Am notat nr de tel ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Luati si un incepator (pe Bandit)? Sau merg usurel singurel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) cit de usurel? poate ramin si eu la viteza legala de 130... deci 9.30-10 la Petrom inainte de A2 ! Editat Iunie 12, 2009 de motoMitelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Iunie 12, 2009 Autor Share Postat Iunie 12, 2009 Buna seara! Eu voi fi la ora 10.00 la Petrom, am spus de la inceput ca e binevenit oricine! (inclusiv incepatori ) Nr meu de tel 0723673068. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate