Reverse Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Am fost 5 cu moto intre 50cc si 125 cc la o mica excursie cu oprire la Branesti ptr niste mici ,si pe autostrada ptr niste poze (intr`o parcare neamenajata...) cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Felicitari,micii au fost buni ? Ce cauciucuri corespunzatoare aveti !!! Sau asta era si ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Bravo bey Paul Pe mine ma luati dupa ce imi fac motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 sa vii si cu o fata inalta ...stim noi de ce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 sa vii si cu o fata inalta ...stim noi de ce.... Ba tu nu ai mila deloc ma Prietenii stiu de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 am mila,dar .... alea inalte merita o sa va zic peste 2-3 zile ce merita,acum e 8 martie si nu e bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 am mila,dar .... alea inalte merita o sa va zic peste 2-3 zile ce merita,acum e 8 martie si nu e bine.. Animal mai esti ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 Baa lasa fetele inalte ca dabea gasesc dastea la care sa nu ma aplec ,CRIMINALULE!!Poate weekendu` asta scoti si tu ragalia aia din garaj si vii cu noi ,cred ca mergem la Lehliu sau Snagov...sau...gasim noi Cobra ia si tu note bune,lasa absentele si scoate cbr`u de la naftalina:D PRIETENII "STIE" DE CE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Baa lasa fetele inalte ca dabea gasesc dastea la care sa nu ma aplec ,CRIMINALULE!!Poate weekendu` asta scoti si tu ragalia aia din garaj si vii cu noi ,cred ca mergem la Lehliu sau Snagov...sau...gasim noi Cobra ia si tu note bune,lasa absentele si scoate cbr`u de la naftalina:D PRIETENII "STIE" DE CE !!! CBR ul meu nu a stat la naftalina iarna asta imi astept piesele si reies pe drum ``Pedale`` ti-ai pus? Prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 CBR ul meu nu a stat la naftalina iarna asta imi astept piesele si reies pe drum ``Pedale`` ti-ai pus? Prietenii stiu de ce Merg fara pedale =))....dau datele unui prieten daca e vreo problem...apropo mi`a zis unu ca daca iti suspenda permisu` pe 3 luni mai trbeuie sa dai examenu inca o data..cica e o chestie noua...stie careva daca e adevarat??sau ma mintzit ala..!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 tre sa ii dai un genunchi in ficat DIN SARITURA si se rezolva.. sa ai grija pe viitor sa nu ti-l mai suspende Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate