raull Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 nu mai zice nimeni,nimic??....ceva iesiri undeva?....liniste si pace............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 (editat) nu mai zice nimeni,nimic??....ceva iesiri undeva?....liniste si pace............ Crezi tu ca liniste si pace. Nu mai zice nimeni nimic, ca toata lumea a fost la plimbare Florian....niste poze de la Toc? Dar nu alea cu mititeii, ca incepe sa imi ploua in gura Si de la Timisoara, sa vad ce am pierdut Editat Mai 1, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 Crezi tu ca liniste si pace. Nu mai zice nimeni nimic, ca toata lumea a fost la plimbare Florian....niste poze de la Toc? Dar nu alea cu mititeii, ca incepe sa imi ploua in gura Si de la Timisoara, sa vad ce am pierdut ... ...am uitat aparatul acasa dar si maine e o zi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 sa nu uiti de alea cu licuricii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 he,he,he!!!....ia,luati de aici..... ....na ca mai am!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 unde ati facut pozele astea,ca-s grozave! : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 duminica ,ceva iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 unde ati facut pozele astea,ca-s grozave! : ...la TOC la casuta de vacanta a unui prieten de-al meu,motorist si el! duminica ,ceva iesire? ...depinde de vreme!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Sambata am fost la balcaniada, sa lasam pozele sa vorbeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 alte poze de pe circuit ===>> /index.php?...30entry385153 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 ...faina cursa!!!...m-am vazut si pe mine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Cred ca tu i-ai facut pe cei doi sa cada, fluturand steagul ca sa le distragi atentia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 Cred ca tu i-ai facut pe cei doi sa cada, fluturand steagul ca sa le distragi atentia aia s-o crezi tu!!...au cazut ca m-au vazut pe mine mancand seminte si am scuipat cojile pe pista!!.... ....am poze de duminica cind am plecat tare multi si am ajuns la destinatie tare putini!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 (editat) Se anunta mare chef mare de motoristi sambata in 20.05.06 la Harley - Ghioroc Editat Mai 14, 2006 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 fain o fost la plimbare.castelul de la hunedoara si pe la cincis.pacat ca ne-a plouat putin.dar asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Misto poze. Saptamana asta se anunta ceva iesire? Poate reusesc sa vin si io daca se va pleca in jurul pranzului nu asa devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 he,he ...ce credeti ca numa voi aveti poze?...eu am vreo 150 de la trip-ul asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 si ceva poze de sambata de la timisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 he,he ...ce credeti ca numa voi aveti poze?...eu am vreo 150 de la trip-ul asta!!...+ timisoara simbata!!! si ceva poze de sambata de la timisoara? ...astea-s bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 iote ce frig e lu` fata aia in maieu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 iote ce frig e lu` fata aia in maieu ...nu-i este frig, asa e ea.....apetisanta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Mersul in grup: http://www.motociclism.ro/tutoriale/files/grup/index.htm ... ar fi bine sa il citeasca fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 20, 2006 Autor Share Postat Mai 20, 2006 Mersul in grup: http://www.motociclism.ro/tutoriale/files/grup/index.htm ... ar fi bine sa il citeasca fiecare ca bine zici!!!!! trebuiesc facute copii si distribuite toturor cunoscutilor,motociclisti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 aici gasiti ceva poze de la evenimentul de duminica de la Las Vegas http://www.completdesign.com/moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 (editat) /index.php?...pic=45533&st=30 asta-i legat de intrunirea de la cluj Editat Mai 21, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate