bruno Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 cine merge de aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 cine merge de aici? ...mai stai si tu seara cu noi nu bagat pina in git in pi... si atunci ai sa stii mai multe!!!!...parca tu erai ala care zicea ca are punga cu fise la el!!...nu cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 (editat) astept niste $ APOI MAI STAM DE VORBA CA SUNT BEAT MORT DE FOAME (E foame de bani$$$) Editat Mai 24, 2006 de bruno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 astept niste $ APOI MAI STAM DE VORBA CA SUNT BEAT MORT DE FOAME (E foame de bani$$$) .... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 cum a fost la cj la intrunire???au fost multe motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 ....unii asa ...altii ...altii ....per ansamblu..a fost interesant!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Mai ai pics? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 mai vro 150.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 mai vro 150.... Mai pune ca mi-as beli si io ochii la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 foaaarte frumoase poze....mai pune,mai pune cateva sa vedem si noi cei care nu suntem in stare sa mergem la asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Pai de ce nu sunteti in stare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 ...eu le-am postat numai pe alea pt ca asa am crezut ca acopera toata excursia pe scurt!!...dar mai am...scuzati daca se repeta unele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 ...nu cred ca vreti sa stiti tot ce s-a intimplat acolo... ...unele poze sunt destul de sugestive....nu puneti intrebari la care nu vreti sa stiti raspunsul!!....am mai si incurcat borcanele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 foaaarte sugestive unele poze....bravo Floriane pt incurcatul borcanelor Akkimo, unii nu sunt in stare pt ca...pur si simplu nu sunt in stare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Akkimo, unii nu sunt in stare pt ca...pur si simplu nu sunt in stare Ma...io tot nu am inteles de ce sa nu fi in stare ! Un drum de 300 km intr-o zi nu mi se pare chiar asa greu Sau daca-i "criza de fise" ............ aia-i altceva si stiu cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 ai cam nimerit-o cu a doua varianta(criza de.....) probabil ai fost si tu in situatia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 .... ... ..criza de fise!!!!.... .. .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 .... ... ..criza de fise!!!!.... .. .... cand e vorba de criza de fise problema se pune asa sau asa oricum criza e rezolvata partial ,duminica asta se iese undeva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 cand e vorba de criza de fise problema se pune asa sau asa oricum criza e rezolvata partial ,duminica asta se iese undeva ?? daca vremea continua asa in ritmul asta,mergem la ski pe podul de la micalaca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 http://vremea.my-press.com/Romania/Arad.html Se pare ca saptamana asta strang fise pentru Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 http://vremea.my-press.com/Romania/Arad.html Se pare ca saptamana asta strang fise pentru Timisoara .....deci,nu uita ....1 fisa = juma de ora.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 intrunirea de la Brasov se tine.acum am vazut pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 intrunirea de la Brasov se tine.acum am vazut pe forum ...noa binee,dar mai este pina atunci!....ce facem in weekend-ul asta ca daca ne lasa vremea io tare mas da cu motoru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 vine vara.....vine vara.... ....chiar asa, se pleaca undeva????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 am auzit ca e targul ala de transport la expo si am de gand sa merg sa ma mai delectez chiar daca nu voi putea cumpara niciodata ce vad acolo .Poate ne vedem pe la ceva terase in week-end!Daca da spuneti-mi si mie pe unde si cand mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate