BAR Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 se pare ca va ploua in wekend.asa arata prognoza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 bag pola...daca mi-ar fi facut motorul m-as duce si pe zapada pana la Oradea... dar din pacate,nu se poate...distrati-va si pentru mine,beti o bere pt transalpul meu,sa se faca bine si sa ne vedem din nou pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 planu de sambata cu oradea a cazut, mi s a stricat trotineta( probleme cu electromotoru ) daca reusesc sa o fac sau nu, duminica probabil vom face un drum catre arieseni pe ruta arad varfuri gurahont grosi sighistel 340 km dus intors eu, un transalp, si un kawasaky kle drumul e cam spart pe unele portiuni vreo 15 km viteza 90- 100 tel meu 0742818333 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 cred ca mai vine si o jawa (coco) si poate si din pancota careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 ...indiferent daca ploua sau nu eu simbata la ora 14 am plecat de la petrom podgoria spre oradea!!!...cu motorul sau masina!!...mai vad eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 cred ca mai vine si o jawa (coco) si poate si din pancota careva maine dim vin la siria merg la liviu sa vad ce faccu electromotoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 plouaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 ...indiferent daca ploua sau nu eu simbata la ora 14 am plecat de la petrom podgoria spre oradea!!!...cu motorul sau masina!!...mai vad eu! ce faina cred ca si sambata seara se poate ajunge ca pentru altii democratia inseamna lucru si sambata se pare ca se va insenina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 duminica la pranz ,impreuna cu cornel(ttk),am facut o "plimbare" de 300 km,combinand asfaltul cu drumurile forestiere si noroaiele...in prima faza,destinatia era Moneasa,dar dupa un repaus la Cabana Dalas,unde ne-am delectat cu o portie de clatite si bere(fara alcool),in dorinta de a ajunge si noi la intrunirea de la Oradea,am trecut muntele(era sa ne ratacim de 2 ori...),si am ajuns in judetul Bihor,aproape de Stei; un drum destul de greu(daca nu ai motor de enduro),dar cu peisaje ff frumoase(daca nu tii cont de exploatarile forestiere,care "rad"hectare intregi de padure);e lung de 22 KM,o ora de mers lejer,fara sa-ti distrugi motorul;e practicabil si cu masina,dar interzis motoarelor de viteza(va lasati "ciocul"acolo...); si apoi intoarcerea spre Arad,prin Beius,Tinca,Salonta,...;la 8 eram prezenti pe terasa la Diplomat; supeeerrrrr; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 fain ... pacat ca noi (cu vitezistele) nu avem ce cauta pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 duminica la pranz ,impreuna cu cornel(ttk),am facut o "plimbare" de 300 km,combinand asfaltul cu drumurile forestiere si noroaiele...in prima faza,destinatia era Moneasa,dar dupa un repaus la Cabana Dalas,unde ne-am delectat cu o portie de clatite si bere(fara alcool),in dorinta de a ajunge si noi la intrunirea de la Oradea,am trecut muntele(era sa ne ratacim de 2 ori...),si am ajuns in judetul Bihor,aproape de Stei; un drum destul de greu(daca nu ai motor de enduro),dar cu peisaje ff frumoase(daca nu tii cont de exploatarile forestiere,care "rad"hectare intregi de padure);e lung de 22 KM,o ora de mers lejer,fara sa-ti distrugi motorul;e practicabil si cu masina,dar interzis motoarelor de viteza(va lasati "ciocul"acolo...); si apoi intoarcerea spre Arad,prin Beius,Tinca,Salonta,...;la 8 eram prezenti pe terasa la Diplomat; supeeerrrrr; pe la ce ora ati trecut prin stei ca ne au depasit la un moment 2 motoare cand alimentam in peco noi am urcat din lunca catre arieseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 super faina iesirea...mai anuntati si voi iesirile astea,ca motorul meu e in revenire aproape totala si l-as scoate si eu la niste drumetii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 da???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 alex sa zici si niste pagube ... asa orientativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 da ce dreq,eu sper ca cel tarziu pe saptamana viitoare sa fie gata...de ce nu ar fi?am invatat de la oameni ca voi sa fiu optimist,acuma nu ma dezamagiti ca numai dau ce am promis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 poze de duminica arad gurahont varfuri lunca arieseni beius tinca ineu arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 duminica la pranz ,impreuna cu cornel(ttk),am facut o "plimbare" de 300 km,combinand asfaltul cu drumurile forestiere si noroaiele...in prima faza,destinatia era Moneasa,dar dupa un repaus la Cabana Dalas,unde ne-am delectat cu o portie de clatite si bere(fara alcool),in dorinta de a ajunge si noi la intrunirea de la Oradea,am trecut muntele(era sa ne ratacim de 2 ori...),si am ajuns in judetul Bihor,aproape de Stei; un drum destul de greu(daca nu ai motor de enduro),dar cu peisaje ff frumoase(daca nu tii cont de exploatarile forestiere,care "rad"hectare intregi de padure);e lung de 22 KM,o ora de mers lejer,fara sa-ti distrugi motorul;e practicabil si cu masina,dar interzis motoarelor de viteza(va lasati "ciocul"acolo...); si apoi intoarcerea spre Arad,prin Beius,Tinca,Salonta,...;la 8 eram prezenti pe terasa la Diplomat; supeeerrrrr; Cornel, asa bunatate de clatite am ratat ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Cornel, asa bunatate de clatite am ratat ??? ......clatite ca clatite.......da ce drum (peisaj) fain ai ratat ......da las ca mai sint zile........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 ......clatite ca clatite.......da ce drum (peisaj) fain ai ratat ......da las ca mai sint zile........ ... ...asta fiindca trebuia sa-mi aratati clatitele alea!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ... ...asta fiindca trebuia sa-mi aratati clatitele alea!... ......da daca aveam aparatul foto la mine ce zici??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 pe la ce ora ati trecut prin stei ca ne au depasit la un moment 2 motoare cand alimentam in peco noi am urcat din lunca catre arieseni pe la 6 fara un pic,dupa -masa;la 18.01 alimentam si noi la Petrom Beius...(noroc cu bonul de la benzinarie..); super faina iesirea...mai anuntati si voi iesirile astea,ca motorul meu e in revenire aproape totala si l-as scoate si eu la niste drumetii... nu a fost nimik planificat;cum aproape toata lumea era plecata la Oradea, si altii la concurs la Caransebes,am zis sa vedem si altceva(in afara de valea Muresului...);si la Moneasa,ne-am hotarat sa continuam traseul mai departe..pacat insa ca nu-s drumuri de calitate... ......clatite ca clatite.......da ce drum (peisaj) fain ai ratat ......da las ca mai sint zile........ urmatoarea iesire se poate face si la Casoaia:drumul din tarnova in Araneag e perfect,raman cei 3 km pana in Casoaia de drum forestier,dar ff bun,accesibil si pt "torpile";si cum totul e nou- renovat ,putem face o descindere la un gratar acolo..sambata sau duminica.. intre tarnova-araneag,drumul e nou(facut anu trecut),si pt amatorii de liniute ,e perfect(nu e nici circulatie pe el);sunt cateva portiuni drepte,fara pomi ,unde riscurile is minime; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ......clatite ca clatite.......da ce drum (peisaj) fain ai ratat ......da las ca mai sint zile........ Si ciresele mele au fost bune. Sa vezi ce peisaj misto am avut eu din cires. Normal ca mai sunt zile.Mai sunt si intruniri moto. Poate iti faci si tu aparitia la una, Clujul si Oradea s-au dus. Vezi ce faci cu Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 (editat) ....deci care pe unde duminica...... ..un gratar ceva pe la siria? .. sau o fasole la ceaun? Editat Iunie 7, 2007 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 ....deci care pe unde duminica...... ..un gratar ceva pe la siria? .. sau o fasole la ceaun? sambata dupa ce ies de la lucru vin acasa dupa manu si merg inapoi la arad la o pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 mai oleaca si pot si eu posta urmatoarea iesire cu vaca mea...can't wait... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate