stanalexro Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 am liber doar duminica, asa ca ma duc unde pot vezi ca peste 2 sapt mergem in retezat ok...ma mai anunti tu pana atunci ce si cum...cu mai multe detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 ok...ma mai anunti tu pana atunci ce si cum...cu mai multe detalii... ..bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 cine merge la Resita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 cine merge la Resita? maine la 18:30 la Perla,pe mal,ne intalnim sa mem inspre Resita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Am auzit ca ati avut mare ghinion cei ce ati fost in weekend la Hateg...... dar mai bine povestiti voi daca doriti.... sa nu ma bag eu ca musca in...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Am auzit ca ati avut mare ghinion cei ce ati fost in weekend la Hateg...... dar mai bine povestiti voi daca doriti.... sa nu ma bag eu ca musca in...... cine a fost la hateg? si ce s-a intamplat? eu vreau sa merg sambata la baraj langa hateg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 (editat) mai bacule. la hatzeg la baraj nu prea ai ce sa vezi, shi nici ce sa faci. te sfatuiesc sa mergi la cincis. da un telefon daca ajungi in hunedoara 0723404235. s-ar putea sa urc shi eu acolo. eu stiu cine a fost shi ce s-a intamplat. dar nu mabag. lasa-i pe ei sa spuna. oricum mare ghinion frate. giv-ule te bagi? o noapte la cincis Editat Iulie 17, 2007 de maru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DjVan24 Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Am auzit ca ati avut mare ghinion cei ce ati fost in weekend la Hateg...... dar mai bine povestiti voi daca doriti.... sa nu ma bag eu ca musca in...... Daca tot ai auzit atunci nu inteleg ce e de povestit mai mult. Sincer nici mie si nici altora care au fost nu ne place sa "birfim". Ai auzit ce s-a intimplat? Inseamna ca aia s-a intimplat si gata. Ce detalii ai vrea sa auzi mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 ..atata va invartiti in jurul cozii..ca stim ca nu stim intrebare simpla: e cazul sa anulez excursia de la hateg? da sau nu fara detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 ..atata va invartiti in jurul cozii..ca stim ca nu stim intrebare simpla: e cazul sa anulez excursia de la hateg? da sau nu fara detalii E frumos la Hateg .. mergeti linistiti .. drumul e bun,viraje multe, dar nu prea sunt indicatoare .. si aveti grija la nisipul de pe sosea .. in rest e ok ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) Eu merg Duminica pe la Oradea-Felix-Beius(pestera Ursilor)poate Stana de Vale si inapoi. Drumul e bunicel ,acceptabil si fara cratere ........ cine mai vrea sa vina ???? deocamdata sunt eu si Dani Alexa(hayabusa Alba) Editat Iulie 18, 2007 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Eu merg Duminica pe la Oradea-Felix-Beius(pestera Ursilor)poate Stana de Vale si inapoi. Drumul e bunicel ,acceptabil si fara cratere ........ cine mai vrea sa vina ???? deocamdata sunt eu si Dani Alexa(hayabusa Alba) pe la ce ora e plecarea??? ca sambata noaptea is la nunta,si voi dormi ceva mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 pe la ce ora e plecarea??? ca sambata noaptea is la nunta,si voi dormi ceva mai mult... Probabil undeva in jur de 9 10 ca mai tarziu va fi prea cald... luam foc,pe la 12 sa fim acolo...sau ma rog... ne hotaram si vedem.... eu zic ca la 10 dc plecam e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 E frumos la Hateg .. mergeti linistiti .. drumul e bun,viraje multe, dar nu prea sunt indicatoare .. si aveti grija la nisipul de pe sosea .. in rest e ok ! un raspuns hotarat mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 hahahahaha ......... Mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 cine vrea sa mearga la mare?dar nu pe litoral roman...pe litoralul croat,la marea adriatica...la Porec sau (cuvant urat)...astept oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 cine vrea sa mearga la mare?dar nu pe litoral roman...pe litoralul croat,la marea adriatica...la Porec sau (cuvant urat)...astept oameni... pune si tu un traseu, nr de km zile, perioada in care mergi costuri la cazare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 pune si tu un traseu, nr de km zile, perioada in care mergi costuri la cazare era doar asa informativ...sa vad daca ar interesa pe cineva...nu sa fac studiu de caz si sa nu vina nimeni...oricum daca nu intereseaza pe nimeni eu personal vreau sa merg...si singur daca ma duc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikeAR Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 pe mine ma intereseaza daca ies cu plimbarica asta pina in 100 eur si daca plecarea este maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe-playboy Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 da macar bem ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 24, 2007 Autor Share Postat Iulie 24, 2007 da macar bem ceva .... ...io-te betivanu!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 era doar asa informativ...sa vad daca ar interesa pe cineva...nu sa fac studiu de caz si sa nu vina nimeni...oricum daca nu intereseaza pe nimeni eu personal vreau sa merg...si singur daca ma duc... ma interese pe mine o iesire in perioada 14 20 august ca atunci am liber croatia suna bine dar nu poti sa pleci fara sa te documenteziun pic parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 da macar bem ceva ........Ticuleeee.........las ca bem la Ghioroc pana ne cautam cu lanterna ta........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 La intrunirea de la Sibiu nu a fost nimeni??? o poza ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate