stanalexro Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 /index.php?showtopic=143828 se baga careva? eu sincer m-as baga,dar singur nu ma bag... in Arad cand o sa fie asa ceva...is chiar foarte curios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 ..maine dimineata o tura catre arieseni.. vreo 400 km dus intors plecarea 9.30 din petrom micalaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikeAR Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 sunt in pana de idei... unde am putea merge in plimbare duminica? un traseu dus-intors 150-170 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) noah bun....unde mergem sambata ??? Szeged ? Deva ? Hunedoara ? Oradea ? Tm? Cj? Budapesta ????? sau ...... stam bagati cu capu'n SOBA ??? )))))) evident glumeam.... in Concluzie....abia astept martie aprilie.... (Marele alb....acuma fa o tura de transfagarasan daca te tine.....sa ne povestesti dupa aia cum o fost )Hai noroc Editat Ianuarie 7, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 noah bun....unde mergem sambata ??? Szeged ? Deva ? Hunedoara ? Oradea ? Tm? Cj? Budapesta ????? sau ...... stam bagati cu capu'n SOBA ??? )))))) evident glumeam.... in Concluzie....abia astept martie aprilie.... (Marele alb....acuma fa o tura de transfagarasan daca te tine.....sa ne povestesti dupa aia cum o fost )Hai noroc Nu inteleg aluzia ...dar, ... fie..., poate ca ti se trage de la prea multa carne de porc si prea multe sarbatori , dar si astea s-au terminat... asa ca...oricat as incerca nu vad NICI O LEGATURA.... Imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2008 ...E-urile din carnea de porc!!...au fermentat!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 heiii..... stiam ca ai fost de cateva ori anu trecut pe fagarasan...si de aia am zis...NOTHING ELSE man.... stay calm vroiam sa vad si eu care mai e treaba pa aici....sau vad care o adormit sau nu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 heiii..... stiam ca ai fost de cateva ori anu trecut pe fagarasan...si de aia am zis...NOTHING ELSE man.... stay calm vroiam sa vad si eu care mai e treaba pa aici....sau vad care o adormit sau nu .... Pai...altadata sa nu mai zici... asa... de dragul de a zice ceva... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 (editat) LOOL..... incredibil din ce se pot Oftica uni.....ma rog...chiar nu era nimic rau la adresa ta.... vizavi de carne si mancare ... _EU_ ma abtin sa iti spun ceva.........nu ai gasit chiar DUMA buna.... dar intr-adevar unora le place ''cearta'' pe aici... mie nu,fapt pt care voi schimba subiectu si acuma chiar imi pare rau ca am pomenit de tine...scuze daca te-am jignit cu ceva ...... DA DOAMNE SOARE ODATA... Editat Ianuarie 8, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chris-Andre Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 LOOL..... incredibil din ce se pot Oftica uni.....ma rog...chiar nu era nimic rau la adresa ta.... vizavi de carne si mancare ... _EU_ ma abtin sa iti spun ceva.........nu ai gasit chiar DUMA buna.... dar intr-adevar unora le place ''cearta'' pe aici... mie nu,fapt pt care voi schimba subiectu si acuma chiar imi pare rau ca am pomenit de tine...scuze daca te-am jignit cu ceva ...... DA DOAMNE SOARE ODATA... Vineri vor fi 10 grade si soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Vineri vor fi 10 grade si soare Yahoo Weather zice ca vor fi 5 grade si soare Faci cinste cu inca 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 scuze daca te-am jignit cu ceva ...... Se accepta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Yahoo Weather zice ca vor fi 5 grade si soare Faci cinste cu inca 5? haha fiecare grad conteaza acuma .... e cam frig si nu e vreme inca de motor...din martie insa eu cred ca va fi ok pt motor.... --- Mesaj completat în 13 Jan 2008 12:59 -------------Nu am putut rezista soarelui si vremii frumoase de sambata si am fost pe Vale pan la Savarsin Drum bun...doar cateva bucati de gheata la cateva curbe( de la tiruri probabil) insa mici. Eu,Florian si Marcel.... era soare la dus ...placut...dar .la intors a fost mai rece putin...insa ok... dupa 2 luni de stat pe CRIC era si timpu..... pun cateva poze cu un accident chiar la iesire din Conop cu 5 min inainte sa ajungem.... Un TIR cu Remorca sa suit peste o Dacie Papuc.... si amandoi au ajuns jos pe linia de Tren.... cu tiru peste Dacie.... INCREDIBIL...doar picioare rupte...nimeni nu a Sucombat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Intentionez sa ies maine cu motoru,... probabil pan la Timisoara...cine mai are kef de o iesire ????? vor fi 12 grade cu soare maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Intentionez sa ies maine cu motoru,... probabil pan la Timisoara...cine mai are kef de o iesire ????? vor fi 12 grade cu soare maine Pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) Pe la ce ora? Din pacate/fericire maine adica sambata voi fi la Straja la zapada...(cu masina evident). Imi pare rau... eu atunci am sa ies Duminica.... daca sunt si altii... POST HERE sper ca nu am incurcat.... Editat Februarie 1, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 salutare tuturor! ma bag si eu poate vom ajunge sa ne cunoastem si personal ,cei care santem pe aici...mi-ar place sa ne adunam si sa ne vorbim de ale noastre si sa o intindem...nu conteaza unde numai sa mergem...caci m-am saturat sa umblu ca habaucu singur...iarna asta cam asa a fost,am testat si conditiile mai vitrege si sant inca bine mersi! sanatate tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) ALOOO toata lumea doarme ??? In weekend va fi vreme frumoasa cica....pana la 17 grade cu soare.. CINE SE INSCRIE la o treaba. ? SZEGED DEVA TIMISOARA ETC...ziceti si voi....hai ca e multa pauza deja ...JOS PEDALA JOS PEDALA Editat Martie 25, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Io m-as baga ca frastu .....da nu mie gata ink motoru.. ...isi reanoieste hainele....sper ca pe ca pe celalalt week sa fie gata....mai un picutz..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 maine (duminica) plec la Pitesati, daca nu ploua merg cu motoru. Merge cineva pe vale? eu pe la 11-12 plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Noi am fost sambata....savarsin TImosara....am dat la ture la greu ) nush dc merge atunci cinve...drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Noi am fost sambata....savarsin TImosara....am dat la ture la greu ) nush dc merge atunci cinve...drum bun Sa nu mai alegeti niciodata drumul Lipova-Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 (editat) mda ...supermare greseala....BOMBARDAMENT pana la Pischia inspre Tm...mai mere naiba pe acolo Editat Martie 30, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 17-20 aprilie Salonul Moto 2008 Bucuresti...detalii mai jos pt cei interesati.. http://www.nefexpo.ro/ro/sm/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate