Dice79 Arad Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Da, a fost frumos, mai ales ca si vremea a tinut cu noi. Iata cateva poze: PS: Tavi, vad ca ti-ai luat motor nou. Cand facem o liniuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Nu fac liniuta cu voi ca va fac de ras. Va dau praf...dar lasa-ma sa-mi schimb cauciucu pe spate ca e putin uzat de la liniuta cu KTM-u de 500! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Nu fac liniuta cu voi ca va fac de ras. Va dau praf...dar lasa-ma sa-mi schimb cauciucu pe spate ca e putin uzat de la liniuta cu KTM-u de 500! Pacat ca poza e facuta din spate si nu se vede KTM-u cum se chinuia saracu sa te ajunga. Cred ca si-a dat foc la moto dupa liniuta cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 La Hunedoara care vine?Sambata la 8-8,30 din fata platoului primariei plecarea! Mergem ruta clasica Ar-Deva-Hd...iar de acolo ,la intoarcere putem opta ptr alt traseu.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Mergem ruta clasica Ar-Deva-Hd.. Iar DN 7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Iar DN 7? daca vii propune tu alta ruta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Va pot da eu o ideee de drum super buna: Arad-Timisoara-Resita-Caransebes-Hateg-Hunedoara. Drum super bun, neaglomerat si peisaj fain. Numai bine! Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Sal'tare!Uitati si ceva poze din iesirea de week asta pe transfagarasan si valea oltului(careia nu i-a dat nimeni curs),total 850 km,un CB-S si un Transalp.Vreme buna,tura placuta. faina poze dar gunoiu ala sper ca nu a ramas pe langa corturi de la voi ca .... ...atunci ii nashpa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 faina poze dar gunoiu ala sper ca nu a ramas pe langa corturi de la voi ca .... ...atunci ii nashpa... stai linistit ...asa era...kknarii de grataragii fac un gunoi de nedescris si akolo il si lasa...vai d capu' lor,abia am gasit un loc unde sa punem cortu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 daca vii propune tu alta ruta... Pe la Faget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Maine va fi din nou vreme frumoasa .. ne intalnim din nou pe la 12:00 - 13:00 la terasa Diplomat .. unde se va merge, se hotareste acolo .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Ok deci am kef de plimbare si nu am cu cine, daca mai e careva in postura asta sa zicasi sa iesim la o plimbare, exklus vitezomanii ingamfati si aia ku nasi pe sus, e vb de o plimbare de ceva de baut de o vorba 2 nu figuri si liniute si alte prostii puerile .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 OAMENI BUNI.....cat mai tine vremea asta naspa ?????????? de 2 saptamani tot ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 OAMENI BUNI.....cat mai tine vremea asta naspa ?????????? de 2 saptamani tot ploua io zic ca inca cel putin o saptamana...o sa mai tina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 io zic ca inca cel putin o saptamana...o sa mai tina... mda... o saptamana si o iarna intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) daca e timp favorabil Duminica,care se baga pana la Caransebes, e concurs de ,,liniute,, acolo.Cam pe la 9 sa plecam,ne adunam la barul de la Vama Veche,imediat dupa podul de la Aradul Nou! Astept insotitori!....aici linku cu programul../index.php?showtopic=274073 Editat Octombrie 2, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Suna interesant..... sa vedem cum stau cu timpul liber si vremea cum va fi.... desi am auzit ca va fi rece duminica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Suna interesant..... sa vedem cum stau cu timpul liber si vremea cum va fi.... desi am auzit ca va fi rece duminica.... Sambata 22 grade si duminica 13, asta pe langa ploaia de rigoare cum ar zice americanu' "fac!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 asa-i...."fac!" si eu...,k asa se aude pt week Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 asa-i...."fac!" si eu...,k asa se aude pt week NU-i nimik , lasa sa ploua , se opreste ea ! Sper sa mai i-a din cand in cand o pauza sa pot face cate o poza si un film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Din pacate Pica iesirea din weekend.... Adi Nopcea nu mai este printre noi..... il vom insotii pe ultimul lui drum..... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Salutare ! La 19 ne adunam la Diplomat pt o tura .. sa invartim roata .. Salutare ! La 19 ne adunam la Diplomat pt o tura .. sa invartim roata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Duminica, 12.10.2008, ne adunam la Diplomat , la ora 13:00 .. La 13:30 meregem la spital in vizita la Golumbu .. La 14:00 revenim la Diplomat pt cei ce intarzie sau nu vin la spital .. Apoi facem o tura .. ori la Szeged la un gulas, ori la Nadlac la Koliba, ori alt traseu .. hotaram atunci .. Sa invartim roata cat mai tine vremea buna .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Salutare ! La 19 ne adunam la Diplomat pt o tura .. sa invartim roata .. Salutare ! La 19 ne adunam la Diplomat pt o tura .. sa invartim roata .. azi sau maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 azi sau maine ? Asta am posta ieri .. deci era pe ieri .. Mai jos am scris pentru Duminica .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate