Sasuke Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Asta am posta ieri .. deci era pe ieri .. Mai jos am scris pentru Duminica .. acuma am obs. poate o sa apar si eu duminica la 14:00 la diplomat daca nu vin va urez distractie si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 acuma am obs.poate o sa apar si eu duminica la 14:00 la diplomat daca nu vin va urez distractie si asfalt uscat OK .. Se pare ca va fi vreme frumoasa .. Deci haideti sa invartim roata .. La 13:00 la Diplomat pt vizita la spital la Golumbu .. La 14:00 la Dipomat pt traseu .. nu stim inca incotro .. vom vedea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Azi iar la 13:00 la diplomat .. sa invartim roata ! .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 sper ca va-ti simtit bine...... by the way .....I'm back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 chiar nimeni nu mai iese cu motorul la plimbare?numai eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) O tura pana la Felix,maine cine se baga? Editat Noiembrie 8, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Data k vremea deja nu mai tine cu noi si nu prea mai putem iesi pe 2 roti haideti sa incercam sa ne dam pe 2 patine ............eu voi incerca........iar dk vreti si voi haideti sa ne intalnim astazi de la ora 4 la patinoar.................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 patinoarul e inchis:-< s-a dezghetat. sper ca se va deschide in curand:D poate ne vedem pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 eu m-am dat azi vo 10 min cu motorul....si nu mi-a fost rece..doar ca a fugit de sub mine ca era noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) Data k vremea deja nu mai tine cu noi si nu prea mai putem iesi pe 2 roti haideti sa incercam sa ne dam pe 2 patine ............eu voi incerca........iar dk vreti si voi haideti sa ne intalnim astazi de la ora 4 la patinoar.................... da,noi ,adica eu cu Teo , am fost astazi si ne-au spus ca e inchis ca e prea cald..... insa pe duminica viitoare ramane valabil... 10 lei 1 ora si 30 minute....plus 3 lei parca patinele.... ar fi distractiv sa fim mai multi ...sa vedem e mai greu pe 2 roti sau pe 2 patine FLORIAN ???? nu te bagi ? Highlander ?? hai ca aici nu mai ai hayabusza . hehe Flavius ?? etc etc etc etc haidatzi Editat Noiembrie 30, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 noi ne-am bagat la un Paintbal...vre-o 3 ore! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 noi ne-am bagat la un Paintbal...vre-o 3 ore! Ceva ... raniti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Ceva ... raniti ? destui..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 da,noi ,adica eu cu Teo , am fost astazi si ne-au spus ca e inchis ca e prea cald..... insa pe duminica viitoare ramane valabil... 10 lei 1 ora si 30 minute....plus 3 lei parca patinele.... ar fi distractiv sa fim mai multi ...sa vedem e mai greu pe 2 roti sau pe 2 patine FLORIAN ???? nu te bagi ? Highlander ?? hai ca aici nu mai ai hayabusza . hehe Flavius ?? etc etc etc etc haidatzi de la ce ora te-ai gandit sa mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 (editat) de la ce ora te-ai gandit sa mergi? Aproximativ pe la ora 4 dar daca se schimba ceva postam aici.......................esti interesat? Editat Decembrie 1, 2008 de Nightmare_Teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Aproximativ pe la ora 4 dar daca se schimba ceva postam aici.......................esti interesat? Aproximativ pe la ora 4 dar daca se schimba ceva postam aici.......................esti interesat? pai am abonament pe o luna:D merg cam in fiecare zi cand e deschis. astept sa inghete iar. sunt interesat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 pai am abonament pe o luna:D merg cam in fiecare zi cand e deschis. astept sa inghete iar. sunt interesat:D cat e abonamentul pe luna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 cat e abonamentul pe luna ? 150 RON. la fel ca anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 pai am abonament pe o luna:D merg cam in fiecare zi cand e deschis. astept sa inghete iar. sunt interesat:D deci de la scoala direct la patinuar? ca sa nu pierdeti abonamentu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 deci de la scoala direct la patinuar? ca sa nu pierdeti abonamentu.... seria de la 6 sau de la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Salut, facem o iesire scurta undeva prin imprejurimi dumineca? Normal, daca tine si vremea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Salut, facem o iesire scurta undeva prin imprejurimi dumineca?Normal, daca tine si vremea cu noi. Bineanteles...as face o tura la Timisoara. Sau pe valea Muresului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Bineanteles...as face o tura la Timisoara. Sau pe valea Muresului... daca e vremea buna promit ca vin si eu, asa de sfarsit de sezon haii vreme haii bafta si asfalt uscat sa avem!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 da,noi ,adica eu cu Teo , am fost astazi si ne-au spus ca e inchis ca e prea cald..... insa pe duminica viitoare ramane valabil... 10 lei 1 ora si 30 minute....plus 3 lei parca patinele.... ar fi distractiv sa fim mai multi ...sa vedem e mai greu pe 2 roti sau pe 2 patine FLORIAN ???? nu te bagi ? Highlander ?? hai ca aici nu mai ai hayabusza . hehe Flavius ?? etc etc etc etc haidatzi mai e valabil patinoarul de maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) mai e valabil patinoarul de maine? patinuarul e inchis din cauza temperaturii nefavorabile! Nu e greu de aflat in ce stare e...hai mai bine la o tura la Tm,maine la 1 in fata primariei,asta daca nu ploua! Numa sa te tii... Editat Decembrie 6, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate