kato_arad Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 ii din Arad doar ca mergem in Tm cu ceva prieteni si noh..oricum cred ca ajung pe la 6 in arad Bine,am inteles in final,ajungi la 3...sau nu mai mergi...tot in final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Zapada din pix,unde naiba gasesti tu zapada amu? In Poiana poate... slab si acolo...unde om mere noi o fii din belsug...(sper-da la ce anunta pe la meteo n-am nici un dubiu ca asa va fi) Mesaj completat Esti offtopic chiar si dupa standardele mele ....hâc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 slab si acolo...unde om mere noi o fii din belsug...(sper-da la ce anunta pe la meteo n-am nici un dubiu ca asa va fi)Mesaj completat ....hâc... na,asteptam instantanee cu bavarezu in actiune pe zapada,sa nu-ti uiti lanturile acasa ameteala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Azi e Miercuri, mai e putin pana Sambata Din lista am inteles ca io fiind pe numaru' 21 plus partea de la Hunedoara o sa fim per total undeva la 30 de persoane(plus 0,ceva ca o duc si pe ceea mica) zic bine ? este corect ? Eu Sambata dimineata oricum ma trezesc ca vin la lucru, si am propus ca pe la 08:30 -09:00 sa merg dupa paine pe vatra in Piata Miorita. Ma gandeam sa iau undeva la max. 10 paini mari, si avem o probl rezolvata Tot acolo as mai putea gasi niste muraturi la butoi clasa 1 ( vreo 5kg de castraveti, gogonele, varza cred ca ar prinde f. bine) S-a mai gandit cineva la propunerea cu carnatii la gratar (de Sambata pana Duminica cand pleaca hunedorenii este mult si la beutura mere si potolu' destul de bine) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 deci muzica duc io ( boxele ) dupa cate am citit duce Korben laptopu cu muzica ... ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Din lista am inteles ca io fiind pe numaru' 21 plus partea de la Hunedoara o sa fim per total undeva la 30 de persoane(plus 0,ceva ca o duc si pe ceea mica) zic bine ? este corect ?Eu Sambata dimineata oricum ma trezesc ca vin la lucru, si am propus ca pe la 08:30 -09:00 sa merg dupa paine pe vatra in Piata Miorita. Ma gandeam sa iau undeva la max. 10 paini mari, si avem o probl rezolvata Tot acolo as mai putea gasi niste muraturi la butoi clasa 1 ( vreo 5kg de castraveti, gogonele, varza cred ca ar prinde f. bine) Din lista noastra sunt 2 cu semnul intrebarii si sunt 4 pers de la care astept raspuns... dar pana acuma cam 25 de pers in total,.. cum ai zis si tu max. 30.... Painea da,.. o sa te rog, cum am vb sa cumperi tu sambata dar muraturile sunt din partea casei Cum si lemnul ne asigura Zoli ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Copile, hai sa clarificam doua aspecte:1. Daca ai ceva de impartit cu cineva, nu ne mai plictisi si pe noi, foloseste canale de comunicare private 2. Ma indoiesc ca ar avea cineva ceva cu tine, dar dupa felul in care "evoluezi" s-ar putea sa aiba Esti offtopic chiar si dupa standardele mele 2-nu te indoii si nu is eu de vina ca nu vreau sa renunt la 3 prieteni ca sa mai vorbesc cu Tunde 1-nu am cum,la tel nu imi raspunde,pe mess mi-o dat ignore,la p.m-uri iarasi nu raspunde,deci degeaba is offtopic,ca totusi vreau sa imi iau ce mai am din garaj ..macar de ar avea bunul simt sa imi raspunda la p.m\tel\mesaje .......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Azi e Miercuri, mai e putin pana SambataDin lista am inteles ca io fiind pe numaru' 21 plus partea de la Hunedoara o sa fim per total undeva la 30 de persoane(plus 0,ceva ca o duc si pe ceea mica) zic bine ? este corect ? Eu Sambata dimineata oricum ma trezesc ca vin la lucru, si am propus ca pe la 08:30 -09:00 sa merg dupa paine pe vatra in Piata Miorita. Ma gandeam sa iau undeva la max. 10 paini mari, si avem o probl rezolvata Tot acolo as mai putea gasi niste muraturi la butoi clasa 1 ( vreo 5kg de castraveti, gogonele, varza cred ca ar prinde f. bine) S-a mai gandit cineva la propunerea cu carnatii la gratar (de Sambata pana Duminica cand pleaca hunedorenii este mult si la beutura mere si potolu' destul de bine) ? Am sa incerc sa sintetizez putin mersul lucrurilor: 0. Cei de la Hunedoara nu se scriu pe lista din motive pe care numai persoanele cu IQ peste 125 le pot ghici. Ceilalti le vor afla pe mess sau PM sau telefon 1. Carne + cartofi + condimente se vor cumpara de Hondita 2. Lemnele le aduce (de fapt le trimite, ca e boier ) Dr Dejavu aka Zoli 3. De paine se ocupa celebrul Alin impreuna cu "Ada surioara lu' fratele Suzuki" (Ada fiind vedeta serii, special guest star) 3,5. Se pare ca nu mai vrea nimeni carnat, deci nu 4. Muraturile sunt din partea casei, acestea au intrat de buna voie in butoaie si acum ne asteapta 5. De procesarea digitala a sunetelor ma ocup eu cu compu pe care l-am primit de la NASA anul trecut 6. Boxele lui Kato vor veni cu Makaveli si vor face cunostinta cu compu meu, mai niste CDuri, mai un stick, si ne descurcam 7. Fiecare trebuie sa aduca voie buna cat cuprinde, se va face perchezitie la intrare, daca nu aveti destula vi se va da de la altii Devotamentul vostru fata de cauza nobila a gulasului, sub forma unei contributii modice (aprox 3 beri bune) se va verifica maine seara (joi, pentru aerieni) intre orele 20 si 21, in clubul Nerv Mesaj completat Avand in vedere ca fiecare are gusturile lui in materie de alcohol, sunteti rugati sa va aprovizionati proportional cu necesitatile voastre E o solutie verificata, care a dat rezultate foarte bune si de Craciun si de Revelion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Din lista noastra sunt 2 cu semnul intrebarii si sunt 4 pers de la care astept raspuns... dar pana acuma cam 25 de pers in total,.. cum ai zis si tu max. 30.... -1, eu nu mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 -1, eu nu mai vin Tradatorule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Tradatorule! Lucreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 mai aveti loc??pt2???ca nu vrem sa stam iar in casa si banuiesc ca tre si ceva ajutor...cum luam legatura daca ne primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 2-nu te indoii si nu is eu de vina ca nu vreau sa renunt la 3 prieteni ca sa mai vorbesc cu Tunde1-nu am cum,la tel nu imi raspunde,pe mess mi-o dat ignore,la p.m-uri iarasi nu raspunde,deci degeaba is offtopic,ca totusi vreau sa imi iau ce mai am din garaj ..macar de ar avea bunul simt sa imi raspunda la p.m\tel\mesaje .......................... ce oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 mai aveti loc??pt2???ca nu vrem sa stam iar in casa si banuiesc ca tre si ceva ajutor...cum luam legatura daca ne primiti? Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Noi o sa venim 5 persoane,plus sau minus 2 acaparate sau pierdute pe traseu.Unde o sa venim?Gasim noi!Luam legatura prin telefon cu nenea Kato sau cu bucatareasa Hondita .Urmeaza sa mai anuntam cand o sa ajungem aproximativ.Eu sincer as veni de vineri seara dar trebuie sa ma conformez cu restul trupei..Tinem legatura! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Noi o sa venim 5 persoane,plus sau minus 2 acaparate sau pierdute pe traseu.Unde o sa venim?Gasim noi!Luam legatura prin telefon cu nenea Kato sau cu bucatareasa Hondita .Urmeaza sa mai anuntam cand o sa ajungem aproximativ.Eu sincer as veni de vineri seara dar trebuie sa ma conformez cu restul trupei..Tinem legatura! RESPECT Am postat o idee de ore la voi pe topic.daca vrei sa vii de Vineri poti numai ca te punem la treaba .Poti dormi la mine daca nu te ia nimeni in custodie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Am postat o idee de ore la voi pe topic.daca vrei sa vii de Vineri poti numai ca te punem la treaba .Poti dormi la mine daca nu te ia nimeni in custodie... Mare domn.Pai cam undeva dupamasa(ora 17-18) preconizam sa ajungem.Depinde cand iese ultimul de la servici ca altii mai lucreaza si sambata.Acu si daca venim mai repede nu-i bai.Punem si noi osu la treaba .. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Bine,am inteles in final,ajungi la 3...sau nu mai mergi...tot in final. nu ma mai duc in TM ..si la gulas vin doar daca bucatareasa spune " da,poti sa vii " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Ultima lista: 1. Kato 2. Alex (Makaveli) 3. Danut 4. Crina 5. Isti (73deauville) 6. EmĂľ 7. Paul 8. Zoli (dr dejavu) 9. Stanu si mamutul laugh.gif 10. Ishmael 11. Oana 12. Korben 13. Leeloo 14. Laurentiu 15. Cristina 16. Micutu 17. Luci 18. Black Wolf (Dany) 19. Yesman 20. Alinpapa2000 cu Ada surioara lu' fratele Suzuki 21. Dan (ursu2276) 22. Andrea 23.-24. Cristi+sotia 25.-26. BĂĄlint+sotia 27. Roooooooooooooookie 28. Anca Ne vedem joi seara pe la 8-9 in Nerv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Ultima lista: 1. Kato 2. Alex (Makaveli) 3. Danut 4. Crina 5. Isti (73deauville) 6. EmĂľ 7. Paul 8. Zoli (dr dejavu) 9. Stanu si mamutul laugh.gif 10. Ishmael 11. Oana 12. Korben 13. Leeloo 14. Laurentiu 15. Cristina 16. Micutu 17. Luci 18. Black Wolf (Dany) 19. Yesman 20. Alinpapa2000 cu Ada surioara lu' fratele Suzuki 21. Dan (ursu2276) 22. Andrea 23.-24. Cristi+sotia 25.-26. BĂĄlint+sotia 27. Roooooooooooooookie 28. Anca Ne vedem joi seara pe la 8-9 in Nerv mai darga mai,asta-i dezmat in toata regula... sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 poate mai vin pana atunci stai calma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 poate mai vin pana atunci stai calma tot ce e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Noi plecam sambata spre Arad undeva in jur de ora 14.Am vb cu Hondita si mi-a dat nr de telefon a lui Nicu,care am inteles ca ne asteapta undeva la intrare in Arad.Cred ca o sa venim pe Varfuri-Ineu-Arad. Sa ne vedem cu bine RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Noi plecam sambata spre Arad undeva in jur de ora 14.Am vb cu Hondita si mi-a dat nr de telefon a lui Nicu,care am inteles ca ne asteapta undeva la intrare in Arad.Cred ca o sa venim pe Varfuri-Ineu-Arad.Sa ne vedem cu bine RESPECT Io unu nu recomand pentru simplu fapt ca cel putin Ineu-Arad este ca pixu drumul.Asta inseamna cam 1/3 din drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate