Black Wolf Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Yeeeeeeee....partyyyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Unde...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Unde...? ai fugit cu baniii? :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 si daca aveti preferinte muzicale sa va aduceti muzica , nu dupaia sa comentati ca nu este nustiu ce melodie va trece voua prin cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Cam intr-o ora ne urnim si noi.sa ne vedem cu bine RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Cam intr-o ora ne urnim si noi.sa ne vedem cu bine RESPECT bine bulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 mmm. a fost buna mancarea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 mmm. a fost buna mancarea.... Foarte buna. Felicitari organizarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Dragi prieteni. Cum orice minune nu tine mai mult de trei zile,s-a terminat si Gulash Party(mai putin gulas) .Va multumim pentru ospitalitate.Ne-am simtit ca acasa.Multumim lui Kato pentru gazduire si pentru ca a fost ghidul nostru prin oras,multumim lui Danut si Crina pentru minunatele clatite cu fineti si gem(eu cred ca am mancat si cu branza )si nu in ultimul rand multumim Honditei pentru criminalul gulas (deja mi s-a facut iarasi pofta).Imi cer iertare lui Zoli ca nu l-am ajutat pana la capat sa termine tzuicomicina dar,dupa vreo cinci guri zdravene imi sclipeau ochii ca si la iepure orbit noaptea de farurile mobrei si am zis pas.Ce pot sa mai spun decat jos palaria. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Dragi prieteni......Ce pot sa mai spun decat jos palaria. RESPECT ÂŞi eu care credeam că te-ai bucurat că mă vezi Nu uita să-ți rezervi timp pentru Herculane, după 15 martie deja se cam adună gaÂşca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Dragi prieteni.Cum orice minune nu tine mai mult de trei zile,s-a terminat si Gulash Party(mai putin gulas) .Va multumim pentru ospitalitate.Ne-am simtit ca acasa.Multumim lui Kato pentru gazduire si pentru ca a fost ghidul nostru prin oras,multumim lui Danut si Crina pentru minunatele clatite cu fineti si gem(eu cred ca am mancat si cu branzasi nu in ultimul rand multumim Honditei pentru criminalul gulas (deja mi s-a facut iarasi pofta).Imi cer iertare lui Zoli ca nu l-am ajutat pana la capat sa termine tzuicomicina dar,dupa vreo cinci guri zdravene imi sclipeau ochii ca si la iepure orbit noaptea de farurile mobrei si am zis pas.Ce pot sa mai spun decat jos palaria. RESPECT Ma bucur daca va-ti simtit bine asta era ideea si ma bucur daca vo placut gulasul... Sper ca o sa mai avem parte de multe astfel de chefuri impreuna,.. cum ati zis si voi, si ce e mai important: ca intre PRIETENI... Sa ne vedem cu bine la urmatorul eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 ÂŞi eu care credeam că te-ai bucurat că mă vezi Nu uita să-ți rezervi timp pentru Herculane, după 15 martie deja se cam adună gaÂşca Sa de-a Domnul sa fie bine sa ne putem vedea si la Herculane.Cu motorul daca il fac pana atunci daca nu, poate se indura cineva de mine si ma ia pasager. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 .Cu motorul daca il fac pana atunci daca nu, poate se indura cineva de mine si ma ia pasager. RESPECT Pai dă-mi niÂşte date tehnice, să vedem daca te suportă TDM-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Pai dă-mi niÂşte date tehnice, să vedem daca te suportă TDM-ul La greutatea mea de 66 kg,incap linistit in topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 La greutatea mea de 66 kg,incap linistit in topcase Dar cu topcase-ul ai vorbit? eu zic să te mulțumeÂşti cu locul pasagerului, dacă va fi liber (încă nu pot garanta că va fi liber, dar daca va fi, te-ai scos) Vedem, ne vorbim etc Până atunci mai este un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Citez de pe forumul Timisorenilor: Vineri 5 februarie RockHouse va invita la un eveniment deosebit: pt a-i sprijinii pe Vladut si parintii lui(http://www.timisoarabikers.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=784 ) organizam o seara speciala; RockHouse pune la dispozite un butoi de bere gratis si voi puteti sa il ajutati pe Vladut donand 10 lei la intrare LICITATIE MUZICA LIVE si alte surprize Merge cineva? Sa se anunte aicea va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Citez de pe forumul Timisorenilor:Vineri 5 februarie RockHouse va invita la un eveniment deosebit: pt a-i sprijinii pe Vladut si parintii lui(http://www.timisoarabikers.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=784 ) organizam o seara speciala; RockHouse pune la dispozite un butoi de bere gratis si voi puteti sa il ajutati pe Vladut donand 10 lei la intrare LICITATIE MUZICA LIVE si alte surprize Merge cineva? Sa se anunte aicea va rog. Imi permit sa-ti corectez postul pentru a activa linkul pt a-i sprijinii pe Vladut si parintii lui( http://www.timisoarabikers.ro/forum/viewto...?f=11&t=784 ) organizam o seara speciala; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Multumesc de corectare si scuze pt gresala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 5, 2010 Autor Share Postat Februarie 5, 2010 ...am vrut sa postez si aici anuntul deoarece dupa ce am postat pe topicul cu excursii in europa nu s-a intimplat nimic si a ramas tot acolo in coada listei, fara a avea sansa de a fi citit de cei interesati... ...iata anuntul!.. ..astazi am pus la punct traseul si am calculat cu aproximatie nr de km ce vor face deliciul turei din septembrie!.. ...deocamdata nr de km este pur orientativ, din total lipseste km facuti prin tunisia si km facuti cu ferryboat-ul!..de asemenea etapele sunt altele NU SUNT CELE AFISATE AICI!..AICI SUNT DOAR DISTANTE PE TRASEU! ..iata parcursul: ..ARAD-12OOKM-IGOUMENITSA.. ..BRINDISI-778KM-TRAPANI.... ..CAGLIARI-544KM-MONTICELLO.. ..NISA-549KM-VERONA... ..VERONA-INSBRUCK-SALZBURG-GRAZ-753KM.. ..GRAZ-BALATON-ARAD-700KM.. ----------------------------------------------------- TOTAL: 4.524.KM....LA CARE SE ADAUGA KM FACUTI IN TUNISIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 (editat) daca as avea 7000 euro disponibili, as pleca cu Charley Boorman la Cascada Victoria http://www.motoaventures.com/touring/tour_index.php?tid=8 dar mai tai putin din suma, impart, extrag radacina patrata si imi da 70 euro bani cu care mergem 2 motociclete la Herculane, peste aproximativ o luna transalpistii incep sa se adune http://www.transalp.ro/forum/deschiderea-d...739.html#p10736 Editat Februarie 19, 2010 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 19, 2010 Autor Share Postat Februarie 19, 2010 daca as avea 7000 euro disponibili, as pleca cu Charley Boorman la Cascada Victoria http://www.motoaventures.com/touring/tour_index.php?tid=8 dar mai tai putin din suma, impart, extrag radacina patrata si imi da 70 euro bani cu care mergem 2 motociclete la Herculane, peste aproximativ o luna transalpistii incep sa se adune http://www.transalp.ro/forum/deschiderea-d...739.html#p10736 ....ok, tot 5.000 km sunt si in tura ce o voi face eu dar costurile sunt cu totul altele!...e vorba de vreo 1300euro!..total-maximal!..costurile pot fi mai mici daca se imparte la 2 cazarea si benzina!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 dar mai tai putin din suma, impart, extrag radacina patrata si imi da 70 euro bani cu care mergem 2 motociclete la Herculane, peste aproximativ o luna transalpistii incep sa se adune http://www.transalp.ro/forum/deschiderea-d...739.html#p10736 yesss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Duminică, 28 februarie, dacă nu plouă, fac o plimbare până la Szeged, de fapt la ieÂşirea din Szeged, la HalĂĄszcsĂĄrda să bag un halĂĄszlĂŠ Cred că o plecare la ora 11 din parcarea Kaufland e mai mult decât decentă Âşi relaxantă Adică aÂşa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) Duminică, 28 februarie, dacă nu plouă, fac o plimbare până la Szeged, de fapt la ieÂşirea din Szeged, la HalĂĄszcsĂĄrda să bag un halĂĄszlĂŠCred că o plecare la ora 11 din parcarea Kaufland e mai mult decât decentă Âşi relaxantă Adică aÂşa: Speram sa nu ploaie...prezent!dar ce mancare-i aia? Editat Februarie 25, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Speram sa nu ploaie...prezent!dar ce mancare-i aia? Supa de peste... ...si ca sa nu mai ai astfel de problme in continuare cu limba ma duc si eu cu voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate